• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U subotu peta "Ulična trka Modriča": Organizatori očekuju rekordan broj učesnika

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Takmičari iz šest zemalja na jubilarnom izdanju modričke ulične trke.

 Ulična trka Modriča Izvor: Promo/ARK Modriča

U subotu 24. juna, u Modriči će po peti put biti održana atletska "Ulična trka Modriča", u organizaciji UG Atletsko-rekreativni klub Modriča i pod pokroviteljstvom Opštine Modriča, a sve u sklopu proslave Dana opštine - Vidovdana.

U sklopu Ulične trke u Modriči održavaju se trke na deset i pet kilometara, na kojoj je prijavljeno blizu 300 takmičara. Start trke je u 19 časova na Trgu dr Milan Jelić u Modriči. Staza trke prolazi kroz modrička naselja MZ Modriča 1 i MZ Modriča 3. Trkači na pet kilometara trče jedan krug, dok trkači na deset killometara trče dva kruga.

"Ovogodišnjom trkom zaokružujemo naš prvi mali jubilej od pet godina. Trudimo se da nastavnimo u dobrom pravcu i unaprijedimo događaj u odnosu na prethodne. Da smo na dobrom putu pokazuju nam prijave učesnika, koje su ove godine rekordne, kako u trci seniora tako i u dječijim trkama. Zahvalni smo institucijama i sponzorima što su prepoznali značaj ovog događaja i pomogli nam da ponovo napravimo sjajnu stvar i pošaljemo najljepšu sliku iz našeg grada", rekao je ispred organizatora trke Danilo Vasiljević.

Izvor: Promo/ARK Modriča

Ove godine u Modriči će nastupiti takmičari iz šest zemalja.

"Ove godine imamo prijavljene takmičare iz šest zemalja: RS/BiH, Srbija, Hrvatska, Rusija, Češka Republika i SAD. Raduje nas što i ove godine imamo porast broja učesnika iz Modriče i susjednih opština", dodao je Vasiljević.

Uvod u trku su dječije trke, koje će biti organizovane u sedam uzrasnih kategorija sa početkom u 17.30 časova. Kao i prethodnih godina učešće za sve mališane je besplatno, a sve finišere očekuju medalje, slatki pokloni, kao i dnevne ulaznice za gradski bazen poklon JU Gradski bazen Modriča i Opštine Modriča. Tropic dječije trke organizuju se pod motom "važno je učestvovati" i za organizatore su svi učesnici pobjednici.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC