• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOKANTNO PRIZNANJE NIKA KIRJOSA: "HTIO SAM DA BIJEM RAFAELA NADALA" Teniser otkrio detalje, pa odbio da se izvini!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tensier iz Australije posljednjih godina mijenja svoje ponašanje i mnogo je pristojniji, ali Nik Kirjos ne krije da je htio da bije Rafaela Nadala.

 Nik Kirjos htio da tuče Rafaela Nadala Izvor: Profimedia

Ogroman put prešao je tokom prethodnih godina Nik Kirjos - bio je najveći hejter Novaka Đokovića, pa najveći navijač najboljeg tenisera svih vremena. Jedno vrijeme otpisan, pa grand slem finalista na Vimbldonu, nekada pri svjetskom vrhu, a često i kilometrima daleko od njega. Jedina konstanta kroz njegovu karijeru su skandali, njih je znao da napravi uvijek, a jedan od sitnijih je rasprava na Tviteru u kojoj je potvrdio kako je htio da prebije Rafaela Nadala!

Svojevremeno je temperamentni teniser dao izjavu o tome kako je želio da se bije sa čuvenim Špancem, a sada je ponovo govorio o tome. Jedan teniski fanatik, vjerovatno navijač Rafaela Nadala, upitao je Australijanca da li bi mogao da uputi izvinjenje zbog te izjave, što Niku Kirjosu nije palo na pamet!

"Kirjose? Da li bi mogao da se izviniš i Nadalu? On ima 22 grend slem titule", napisao je jedan korisnik Tvitera i dodao detalje razgovora koji je Nik ranije vodio. Tom prilikom ga je novinar upitao da li je krenuo na Rafaela Nadala, na šta je Nik Kirjos odgovorio sa "Da, krenuo sam na njega. Htio sam da ga udarim pravo u grudi. Neću da se izvinjavam."

Isti stav Nik Kirjos je ponovio i sada, u razgovoru na Tviteru. "Ne. Mislio sam to", kratko je napisao Australijanac u odgovoru i tako stavio tačku na ovu diskusiju. Navijači Rafaela Nadala počeli su da ga peckaju poslije ovoga, bilo je i onih teniskih fanova koji su ga podržali, ali kao i uvijek čini se da Kirjosa ne zanima mišljenje drugih ljudi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC