• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinari ponovo pokušali da posvađaju Alkaraza i Đokovića: "Karlose, znaš da Novaka ne vole..."

Autor Dragan Šutvić

Karlos Alkaraz ponovo je uspio da izbjegne pitanja novinara koji su pokušali još jednom da zavade njih dvojicu...

 alkaraz o đokoviću  Izvor: FoNet/AP/Jean-Francois Badias

Karlos Alkaraz osvojio je titulu u Kvinsu, preuzeo prvo mjesto na ATP listi i ujedno postao prvi nosilac na Vimbldonu. Dakle, Novak Đoković će kao drugi favorit ući na treći grend slem sezone. Novinari su sve to pokušali da iskoriste i da pokušaju da "posvađaju" njih dvojicu postavljanjem nekih čudnih pitanja.

Umjesto priče o peharu, igri na travi i svemu što je uradio u Kvinsu, na konferenciji za medije mladog španskog igrača glavna pitanja bila su o Srbinu.

"Nemam nikakva očekivanja, ova nedjelja mi znači za samopouzdanje i nivo moje igre, vidim sebe kao jednog od favorita, ali sam vidio statistiku koja kaže da je Novak dobio više mečeva na Vimbldonu nego svih top 20 igrača zajedno. Šta da kažem na to? Očigledno je da je Đoković glavni favorit", rekao je Alkaraz.

Nastavljala su da se ređaju pitanja u vezi Srbina.

"Pokušaću da ponovim nivo igre iz Kvinsa da bih imao šanse da ga pobijedim ili bar da dođem do finala na Vimbldonu. Ima mnogo igrača koji su odlični na travi i onih koji dolaze sa više samopouzdanja poput Bublika koji je osvojio Hale. Ako budem igrao ovako, imam šansu, ali ponavljam, Novak je glavni favorit i to se neće promijeniti."

Onda je uslijedilo pitanje koje je mnoge iznenadilo. Počelo je rečenicom da "Novaka u Londonu ne vole mnogo i da nije imao dobar prijem tu", pa je onda Španac upitan da li "podrška navijača može da mu pomogne". Čudne rečenice novinara, posebno ako se uzme u obzir to da je Nole sedmostruki osvajač Vimbldona.

"Rekao sam više puta, osjećam ljubav i podršku od prvog dana. Naravno da je lijepo i nadam se da će tako biti i na Vimbldonu i da će i oni moći da mi pomognu da ostvarim što bolji rezultat."

Na kratko je Karlos zastao, pa je ponovo spomenuo Novaka.

"Vidio sam i podatak da Đoković nije izgubio meč na Centralnom terenu još od 2013. godine kada ga je dobio Endi Marej. To znači da 10 godina nije poražen na tom terenu u Londonu. Zaista zvuči ludo i nevjerovatno. Nadam se da će publika biti na mojoj strani da bih imao šansu da promijenim tu statistiku", zaključio je Alkaraz.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC