• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEDAN OD NAJBOLJIH PRIJATELJA "UJEO" NOVAKA ZA SRCE: Pitali su Mareja ko je najveći ikada, a on je samo ovo odgovorio...

Endi Marej je propustio priliku da Novaka Đokovića proglasi najboljeg svih vremena.

 Endi Marej ne smatra da je Đoković najbolji svih vremena Izvor: Instagram/printscreen/rogerfederer

Novak Đoković i Endi Marej znaju se još od ranih tinejdžerskih dana i uvijek su jedan o drugome govorili sa mnogo poštovanja i uvažavanja, međutim kada je Britnaca imao priliku da proglasi Srbina za "najvećeg svih vremena", propustio je to da učini. Tema o najboljem teniseru naročito je zaživjela nakon što je Đoković osvojio rekordni 23. grend slem, čime je i statistički prešišao Nadala i Federera, ali izgleda da i kod Mareja postoje stvari važnije od toga.

"Ako gledate po grend slemovima, onda je Novak Đoković najveći teniser svih vremena...", rekao je Endi Marej prije nego što će na to nadovezati jedno "ali" kome tu nije mjesto: "...ali, za mene su stvari malo nijansiranije od toga".

Marej nije rekao šta je to što je važnije za njega, ali čak i kada tu pogledamo stvari - teško da možemo da pronađemo podatak koji govori da je Đoković manje uspješan od Nadala ili Federera. Kao što je dobro poznato, Đoković je jedini osvojio sve masterse i ima zbirno najviše mastersa, pa zatim najduže je proveo vremena na prvom mjestu ATP liste, dok takođe ima i bolji međusobni skor od svoja dva rivala...

Podsjetimo, Novak Đoković je početkom ove nedelje izgubio prvo mjesto na ATP listi pošto je odlučio da pauzira i sa suprugom Jelenom otputuje u Portugal, ali već sada kreće u misiju povratka na tron - i osvajanja Vimbldona.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Boki

Pa logično da će to reći jer ga je Novak derao kad je god stigao. Nije to zaboravio Endy...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC