• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ne zna protiv koga će igrati, odgođen 21 meč na Vimbldonu!

Autor Dragan Šutvić

Kiša pravi pometnju na Vimbldonu, ali do sada to nije uticalo na Novaka Đokovića. Sada bi nepogode u Londonu mogle i da mu olakšaju posao u narednom kolu.

 đoković ne zna protiv koga će igrati na vimbldonu Izvor: Profimedia

Novak Đoković je izašao na Centralni teren Vimbldona, rutinski dobio Džordana Tompsona i sada nema pojma protiv koga će igrati u trećem kolu! Nakon trijumfa nad Pedrom Kaćinom i Džordanom Tompsonom sada Novak čeka svog rivala u trećem kolu i neće ga još dugo znati.

Razlog za to je veliki broj otkazanih mečeva, u ovom trenutku preko 20 mečeva je otkazano i prebačeno da se igra u četvrtak, a među njima je i duel Tomasa Ečeverija i Stanislasa Vavrinke, potencijalnih rivala najboljeg tenisera u istoriji u narednom kolu. 

Ovo znači da će Novak imati dan više da odmara od svojh potencijalnih rivala, uz naravno to što će biti veliki favorit za pobjedu i samo gledajući igračke kvalitete. Trebalo je da Vavrinka i Ečeveri odigraju meč u večernjem terminu, ali je kiša koja je padala cijeli dan u utorak pomjerila mnogo mečeva za srijedu. Potom je program i u srijedu kasnio dva sata zbog padavina, a srećom Novak je raspoređen na Centralni teren koji ima krov i sve ovo na njega nije uticalo. 

Njegovi rivali koji su se cijelog dana spremali za meč morali su sa druge strane da odu sa kompleksa i tek će u četvrtak zaigrati, naravno ukoliko im vremenske prilike dozvole.  

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC