• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vimbldon saopštio kad Đoković igra polufinale! "Iskulirali" zahtjev Srbina, evo kada će na teren

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Organizatori Vimbldona saopštili su kada će Novak Đoković izaći na Centralni teren da igra polufinale turnira protiv Janika Sinera.

 Novak Đoković i Janik Siner na Vimbldonu igraju u petak od 14.30 Izvor: Profimedia

Novak Đoković saznao je termin polufinalnog meča Vimbldona protiv Janika Sinera. Uprkos apelima organizatorima da se start mečeva na Centralnom terenu pomjeri nešto ranije, organizatori nisu poslušali Noleta i na kraju su zvanično saopštili da će na teren u petak od 14.30.

Ujedno, to znači da će Novak Đoković i Janik Siner činiti prvi polufinalni par, dok će odmah po završetku njihovog susreta pred navijače na Centralnom terenu izaći i Karlos Alkaraz i Danil Medvedev. Ovo nije iznenađenje, s obzirom na to da je Nole bio u donjoj polovini kostura koja je sve vrijeme igrala prva, s izuzetkom "miješanja rasporeda" kada je zbog "policijskog časa" morao na teren tri dana uzastopno.

Prethodno je Novak Đoković tražio od organizatora da se mečevi na Centralnom terenu pomjere za sat i po ranije, odnosno da počinju u 13 časova zbog toga što je ograničenje za igranje do ponoći. Zbog toga je njemu "štoperica otkucavala" u dva navrata na turniru, a iako su to odbili - dobra vijest je da ovakav epilog ne prijeti u polufinalu.

Novak Đoković i 14 godina mlađi Janik Siner su se do sada sastajali dva puta, a oba susreta je dobio Srbin. Interesantno, igrali su i prošle godine na Vimbldonu kada je Nole slavio 3:2 poslije velikog preokreta u četvrtfinalu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC