• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKAD VIŠE NEĆU DA IGRAM PROTIV TEBE! Izgubio od Poljaka, pa mu odmah prišao na mreži (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zvanje favorita opravdao je Hubert Hurkač, koji je sa 6:3, 7:6 (2) nadigrao Alekandera Bublika na turniru u Torontu.

 Bublik poslije meča sa Hubertom Hurkačem Izvor: MN Pess

Kazahstanski teniser Alekanderar Bublik izgubio je u prvo kolu turnira u Torontu od Huberta Hurkača gdje je u dva seta poražen rezultatom 6:3, 7:6.

Poljak je odlično igrao u prvom setu, iako mu je 28. teniser svijeta pravio probleme na startu. U drugom se vodila ujednačenija borba – obojica su napravila po brejk na startu, a onda su brzo dobijali svoje gemove. U taj-brejku je Hurkač iskoristio treću meč loptu. U taj-brejku je Hurkač iskoristio treću meč loptu, a potom je imao nikad čudniji razgovor na mreži sa poraženim teniserom:

"Nikada više ne želim da igram protiv tebe", rekao mu je Bublik prilikom pozdrava na sredini mreže. Najkontroverzniji teniser Hurkač sada čeka boljeg iz duela Miomir Kecmanović - Kristijan Garin. Evo kako je izgledao njihov susret:

Lorenco Muzeti je takođe učinio Italijane ponosnim, pošto je savladao Japanca Jošihita Nišioku sa 6:4, 6:1 poslije 75 minuta. Uprkos kiši koja je uticala na prvi set, Muzeti je zadržao koncentraciju, napravivši samo tri neiznuđene greške. Sada ge čeka duel sa Tanasijem Kokinakisom, koji je bio bolji od Džanga Džidžena sa 7:5, 6:4. Jirži Leheka je pobijedio Brendona Nakašimu 7:5, 3:6, 7:6 (2), te je tako zakazao duel sa trećim nosiocem Kasperom Rudom. Alehandro Davidovič Fokina lako je savladao Džej Džej Volfa 6:0, 6:2, dok je Fransisko Serundolo pobijedio kanadskog tenisera Aleksisa Galarnoa sa 6:2, 4:6, 6:4.

Podsjetimo, Novak Đoković je otkazao učešće na mastersu u Torontu, koji je osvajao četiri puta, zbog toga što je želio duži odmor poslije izgubljenog finala Vimbldona. Ipak, Novaka ćemo gledati već od tada i tada u Sinsinatiju (gdje igra i dubl), a zatim učestvuje i na US Openu od 28. avgusta do 10. septembra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC