• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TV TURNIR ŠAMPIONA U DOBOJU: PPD Zagreb nadigrao prvaka Slovenije! Odlični Miloš Kos i Luka Perić

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Eksjugoslovenski derbi na TV turniru šampiona u Doboju u utorak uveče pripao je rukometašima PPD Zagreba.

 RK Celje - PPD Zagreb TV turnir šampiona DOboj Izvor: MONDO

U duelu hrvatskog i slovenačkog šampiona na 17. izdanju TV turnira šampiona u Doboju radovali su se izabranici Slavka Goluže.

Odličan rukomet gledali smo u utorak uveče u Doboju u derbiju između PPD Zagreba i Celja, ali su se na kraju radovali rukometaši iz Hrvatske.

PPD ZAGREB - CELJE 34:31 (18:14)

Iako se većim dijelom prvog poluvremena igralo gol za gol nekoliko minuta prije odlaska na odmor Zagrepčani su dodali gas i odlijepili se na "plus četiri" razlike.

Međutim, Slovenci, koje s klupe predvodi srpski trener Alem Toskić, nisu odustajali u nastavku, postepeno su topili prednost i čak izjednačili na 22:22, a potom i drugim golom nekadašnjeg krila banjalučkog Borca m:tel Luke Perića u 48. minutu ponovo stigli u egal.

Ekipe su se potom smjenjivale u vođstvu, da bi pogocima Rusa Timura Dibirova i Ivana Čupića iz sedmerca, koji je izborio reprezentativac Srbije Miloš Kos, predstavnik Hrvatske stekao tri gola viška na par minuta do kraja što je bila nedostižna prednost (32:29).

U taboru hrvatskog prvaka odlično je večeras odigrao i pomenuti srpski lijevi bek Kos, koji je na nedavnom Svjetskom juniorskom prvenstvu u Njemačkoj uvršten u idealni tim i proglašen za najboljeg na svojoj poziciji. Mladi rukometaš iz Kozarske Dubice je u trenucima kad se lomio meč preuzimao odgovornost i bio jedan od važnijih u timu iz Zagreba.

Postigao je ukupno tri pogotka.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Ivan Čupić sa osam golova, dok je na drugoj strani Slovence predvodio Tim Čokan sa 10 pogodaka i Ante Ivanković sa tri gola manje.

Ranije u utorak Barselona je očekivano savladala novosadsku Vojvodinu, a potom je branilac trofeja Al Ahli iz Kaira deklasirao bitoljski Pelister.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC