• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dubičanin ukrao slavu Hrvatu u Ligi šampiona: Evrogolom postao heroj, pa otkrio: Trebalo je Srna da šutne... (VIDEO)

Miloš Kos je heroj Zagreba, a to je postao iz drugog plana.

 Miloš Kos izjava Olborg Izvor: Profimedia

Zagreb je u četvrtak uveče klicao Milošu Kosu. Sjajni srpski lijevi bek je u remiju Zagreba sa Olborgom 30:30 u "Zagrebačkoj areni" bio ključna figura meča. Dao je četiri gola, ali najbitniji je bio onaj posljednji. Na deset sekundi do kraja poslije tajmauta Zagreb je gubio 30:29, a onda je Kos izveo majstoriju. 

Dobio je loptu od Zvonimira Srne, a onda je "zavrnuo" ispod ruku odbrane i savladao golmana Niklasa Landina. Dok je zvuk sirene označavao kraj, arena mu je klicala, a posleij meča je otkrio da zapravo nije bio plan da on šutne.

"Dogovor je bio da posljednji napad ide na Srnu, ako on ne uspije, da ide do mene. Tako se dogodilo, ali to je u prvom redu bod ekipe koja je ponovo odigrala sjajnu utakmicu. Sada se okrećemo Pelisteru za nedjelju dana kada sve treba potvrditi", rekao je poslije meča Miloš Kos. Pogledajte njegovu majstoriju: 

Srna kome je Srbin "oteo" slavu se takođe oglasio poslije meča:

"Lošije smo otvorili, iako nam je taj početak bio jako bitan. Ipak, vratili smo se više puta u utakmicu i imali smo 29:27. Na kraju ispada da smo se izvukli, ali mislim da smo im parirali i sve zaslužili", rekao je Srna poslije meča. 

Trener Zagreba Andrija Nikolić nije krio zadovoljstvo poslije osvojenog trećeg boda u ovogodišnjoj ligi šampiona. 

"Izuzetno teška utakmica, Olborg je odličan tim, ali naša borbenost, želja i fanatizam doneli su nam bod. Imali smo 28:27, na kraju smo skoro izgubili, ali srećom to se nije dogodilo. Bilo je izuzetno teško da stalno igramo sa igračem manje, ali time su čestitke svima još veće."

Trener danske ekipe Stefan Madsen sa druge strane nije bio zadovoljan viđenim na ovoj utakmici. Na kraju je njegov tim mogao i do pobjede, da se nisu napravile neke loše odluke u finišu. 

"Razočarani smo što nismo pobijedili. Bila je dobra utakmica, ali za mene razočaravajuća partija mog tima i Zagreb je zaslužio čestitke. Imali smo priliku da zadržimo već na startu i na kraju, nisam razumio sve odluke, ali…"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC