• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković za MONDO nakon novog uspjeha Leotara: Ponosan na igrače i stručni štab, jedva čekamo novi spektakl u Bregovima

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crnogorski internacionalac Vladimir Stanković ponovo je briljirao u dresu trebinjskog Leotara, a sada se direktno iz Letonije javio za MONDO i prokomentarisao novu pobjedu protiv ekipe Tenaks Dobele.

 Vladimir Stanković za MONDO o pobjedi Leotara u Letoniji Izvor: Promo/RK Leotar Trebinje

Leotar je u debitantskom nastupu na međunarodnoj sceni upisao dvije pobjede i izborio plasman u treće kolo EHF Evropskog kupa.

Trebinjci su, poslije pobjede pred domaćom publikom 24:22, i u revanšu slavili protiv ekipe Tenaks Dobele, 29:26, pa će nastaviti evropski put.

Vladimir Stanković iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Sjajni nastupi u dresu Trebinjaca donijeli su mu poziv u reprezentaciju Crne Gore, a nakon što je za MONDO komentarisao poziv Vlade Šole, sada je iz Letonije u kratkom javljanju za naš portal prokomentarisao evropski meč protiv Letonaca.

"Težak meč. Svi su dali doprinos, kontrolisali smo meč od samog starta, bilo je malo više tehničkih grešaka, ali to je i normalno u ovakvim susretima... Ponosan sam na svoje saigrače i stručni štab, kao i upravu i navijače koji su prošli toliki put da nas podrže. Mi još nismo svjesni koliko možemo, ovo je samo 60 odsto naših mogućnosti", poručio je srednji bek Leotara.

Večeras je bio strijelac šest pogodaka, što mu je donijelo epitet najkorisnijeg igrača susreta.

"Nagrada za MVP je plod kolektivne igre, ispisana je istorija kluba i sada jedva čekamo sljedeći krug da napravimo spektakl u Bregovima", dodao je iskusni Cetinjanin.

Podsjetimo, osim početnog vođstva 2:0, domaćin iz Letonije imao je konstantno zaostatak za Trebinjcima. Pokazali su rukometaši iz Hercegovine da su kvalitetniji rival, vodili tokom skoro svih 60 minuta, te nijednog trenutka ukupni trijumf nije doveden u pitanje.

Pobjedi trebinjskog sastava, uz Stankovića, dopirnijeli su još Aleksandar Milojević i Nemanja Dimitrijević, koji su postigli po pet golova, dok jednom manje protivničku mrežu tresli Marko Parežanin i Patrik Pavičić

Trebinjci sada čekaju žrijeb treće runde EHF Evropskog kupa, koji će biti održan već u utorak, 24. oktobra. Prvi mečevi zakazani su za 25. i 26. novembar, a revanši su na programu sedam dana kasnije, odnosno 2. i 3. decembra.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC