• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ućutkao publiku u Parizu! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković je nastavio "rat" sa publikom u Francuskoj.

 đoković publika u parizu Izvor: Sportklub/Screenshot

Novak Đoković plasirao se u finale mastersa u Parizu pošto je večeras pobijedio Andreja Rubljova. Poslije preokreta i iscrpljujućeg meča od tri sata, Nole je slavio 2:1 (5:7, 7:6, 7:5). I ovoga puta nije samo za protivnika imao tenisera sa druge strane mreže, nego i umor (bio je i bolestan prethodnih dana), ali i sada već standardno bezobraznu francusku publiku koja je više puta pokušala da se "uključi" u meč.

Novak Đoković to nije dozvolio, ponovo je uspio da ih "ućutka", tako da je na kraju proslavio na sada vrlo zanimljiv način koji se "odomaćio" u Francuskoj. Stavio je prst na uho, pa se okrenuo na sve četiri strane poput gladijatora, tražeći da mu aplaudiraju jer ih je ponovo "postavio na mjesto", ali to nije bilo sve...

Dok je odlazio do svog mjesta da odmori, Novak Đoković je pokazao i na "onu stvar". Preciznije, pokazao je da je i ovoga puta to bilo presudno da bi dobio meč protiv fantastičnog Rusa. Nasmijali su se svi u njegovom boksu jer znaju koliko je to važno!

"Malo bolje sam disao i to je odlučilo meč. Imao sam malo više vremena da udarim lopticu. Rubljov me je mučio kao zmija žabu, igrao je na visokom nivou cijeli meč. Znam da ima veliki kvalitet, ali bio je fantastičan danas. Nikada nisam igrao protiv njega ovako dobrog. Mučio sam se sa fitnesom na početku, ali kasnije sam pronašao sjajne servise. U trećem setu sam stalno bio tu negdje... Mislim da sam zaslužio, posebno zbog napora i borbe koju sam uložio. Ponosan sam što sam prošao kroz jako teške mečeve, nakon što sam se loše osjećao prethodnih dana. Bio je ovo izuzetno težak i naporan meč, on je set i po igrao bez greške. Bilo je teško naći taktiku. Po ko zna koji put sam našao način da preokrenem rezultat u svoju korist. Svaki dan mi je pomalo bolje i nadam se da će sutra biti najbolji dan", rekao je Novak Đoković poslije meča.

"Neću biti najsvježiji za finale, ali nije loše za čovjeka od 36 godina. Biću spreman da igram tenis protiv bratka", rekao je Novak koga čeka duel sa Grigorom Dimitrovom, koji je napravio senzaciju u Parizu.

Pogledajte

00:05
Novak na meču u Parizu
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC