• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dimitrov u suzama, Novak odmah prišao: Stao pred publiku pa otkrio kako je utješio svog "bratka"!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je odmah sportski prišao Grigoru Dimitrovu i utešio ga zbog poraza u finalu!

 Novak Djokovic prisao da utesi Grigora Dimitrova Izvor: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Novak Đoković je osvojio 40. titulu na mastersima, a svoju sedmu u Parizu kada je savladao Grigora Dimitrova 6:4, 6.3 u finalu posljednjeg mastersa u sezoni, a nakon pobjede je prije pobedničkog govora prvo prišao svom rivalu, ali i velikom prijatelju. Dok je Dimitrov zaklanjao lice peškirom veliki Novak je došao da ga utješi!

Nakon toga je prišao i istakao da je ponosan na sebe i svoj tim što je uspio da prebrodi sve rivale, ali i sve teškoće sa zdravljem i stomačnim virusom koje su ga mučile na početku sezone. 

"Nevjerovatan je osjećaj, da budem sposoban da pobijedim ovdje poslije tako teških uslova i situacije ove nedjelje. Praktično sam se tri puta vratio sa ivice da izgubim u četvrtak, petak i subotu. Jako blizu sam bio da izgubim,. Danas smo obojica bili dosta stegnuti na početku, on je ostao bez gasa na kraju, on malo više i ja sam uspio na kraju nekako da nađem energije", rekao je Novak, a onda je upitan šta je rekao svom rivalu poslije meča kada ga je tješio.

"Ja sam bio u ovakvim situacijama ranije, toliko puta sam gubio finala i blagosloven sam da sam dobio više finala nego što sam izgubio. Nadam se da će on nastaviti da pobjeđuje i da igra na najvećem nivou i da će uspjeti da osvaja najveće turnire", završio je Đoković.

Potom se obratio i publici koja ga je preko malih ekrana pratila u Srbiji i ponovio koliko je problema imao tokom godine i koliko mu je bilo teško da dođe do ove titule. 

"S obzirom na okolnosti i izazove koje sam imao ove nedjelje mislim da je ovo jedna od najvećih pobjeda u masters 1.000 kategoriji. Tim više mi ovaj trofej znači više, jako sam ponosan i zahvalio bih se svom timu jer samo oni znaju kroz šta smo prolazili ove nedjelje", završio je Novak. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC