• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Đurđević potopio Slogu! Poseban je osjećaj protiv bivšeg tima, tako će biti i Mirku Mikiću kad dođe u Banjaluku

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Borca zabilježili su prvu gostujuću pobjedu ove sezone u rukometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Vladan Đurđević nakon pobjede RK Borac na gostovanju Rk SLoga Doboj Izvor: Promo/RK Borac

Crveno-plavi su u derbiju sedmog kola savladali dobojsku Slogu u Osječanima (29:33) i zaposjeli lidersku poziciju na tabeli, a jedan od najzaslužnijih za trijumf Banjalučana bio je Vladan Đurđević sa čak 14 postignutih golova.

Nekadašnje desno krilo Sloge je do vrha napunio mrežu svog bivšeg tima i osigurao vrijedne bodove za izabranike Irfana Smajlagića.

"Zaista sam bio zadovoljan svojom igrom na prošloj utakmici protiv ekipe Sloge. Osjećao sam se vrlo motivisano i fokusirano, posebno jer sam igrao protiv svoje bivše ekipe. Naravno, uvijek je poseban osjećaj igrati protiv svojih bivših saigrača i želio sam pokazati svom sadašnjem, a isto tako i bivšem klubu koliko vrijedim", rekao je Đurđević za naš portal.

Prema njegovim riječima, kompletna ekipa je dala doprinos za pobjedu u Osječanima.

"Mislim da je ključna stvar bila naša timska igra. Svi smo bili vrlo usklađeni i podržavali jedni druge na terenu. Golman Nebojša Grahovac je takođe odigrao izvanredno, što nam je dalo dodatnu sigurnost u odbrani i brzu polukontru i kontru. Svi smo se borili do kraja i drago mi je što smo uspjeli doći do prvih gostujućih bodova".

Izvor: RK Borac m:tel promo

Već u narednom kolu, Banjalučani će ugostiti Slobodu iz Tuzle, koju od ove sezone predvodi bivši trener Borca m:tel Mirko Mikić.

"Što se tiče nadolazeće utakmice protiv ekipe Slobode, očekujem vrlo izazovan i težak susret. Sloboda je jaka ekipa i znam da će biti teško protiv njih. Međutim, imamo dobru pripremu i vjerujem u našu sposobnost igranja u 'Boriku'. Svi smo motivisani da ostvarimo još jednu pobjedu i nastavimo s dobrim rezultatima. Siguran sam da će se Mirko Mikić naći u sličnoj situaciji kao i ja protiv Sloge, gdje će imati dodatni motiv da njegovi izabranici odigraju dobru utakmicu u Banjaluci. Zato trebamo maksimalno ozbiljno da pristupimo utakmici i odigramo što je bolje moguće od prvog do posljednjeg minuta", istakao je rukometaš Borca m:tel.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Izjava sa iz malog dijela malog mozga

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC