• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel pred derbi sa dobojskom Slogom: Vrijeme je za prve gostujuće bodove!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iz banjalučkog Borca m:tel su pred derbi utakmicu u dobojskim Osječanima istakli da je vrijeme za prve gostujeće bodove.

 Rukomet Sloga - Borac m:tel, najava  Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Derbi utakmica sedmog kola rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se u subotu s početkom u 18 časova u Osječanima kod Doboja, gdje će Sloga ugostiti banjalučki Borac m:tel.

Trener Banjalučana Irfan Smajlagić, kao i rukometaši Nikola Malivojević i Arsenije Bubić istakli su u najavi meča da je vrijeme za prvu gostujuću pobjedu crveno-plavih u novoj sezoni.

"Ovo nam je treća prilika da osvojimo gostujuće bodove. Imali smo Gračanicu, Izviđač i sada Doboj. Na prvom gostovanju nismo bili na nivou da bismo mogli ostvariti neki pozitivan rezultat. Međutim, druga utakmica u Ljubuškom bila je druga priča. Dobro smo reagovali u većem dijelu meča, međutim 60 minuta nismo bili dovoljno dobri da se vratimo kući sa dva gostujuća boda. Ovo sada je treća utakmica, a mi radimo na tome da budemo bolji iz meča u meč, da popravljamo greške i djelujemo na strani kao što djelujemo na svom terenu. Vrijeme adaptacije je prošlo i idemo u tom smjeru da damo sve od sebe, odnosno podignemo nivo, kako bi ostvarili pozitivan ishod", rekao je Smajlagić.

Pivotmen Nikola Malivojević takođe smatra da Borac konačno može stići do prvog gostujućeg trijumfa.

"Imali smo dva dana da se spremimo, gledali smo i još ćemo gledati video analizu kako da poboljšamo taktičke zamisli trenera. A derbi je kao i svaki derbi. Znamo da je protiv Sloge uvijek teško igrati, ali mislim da je red da 'pročepimo' i osvojimo gostujuće bodove u Doboju. Mislim da iz svakog treninga, ne samo utakmice, napredujemo i rastemo kao tim. Vjerujem da će ovo biti jako dobra sezona i jedva čekam utakmicu", rekao je Malivojević i dodao da su svih 20 igrača u Borcu m:tel prva postava.

"Svi zajedno rastemo, tjeramo jedni druge da budemo sve bolji. A što se tiče prijateljstva, mislim da nijedna ekipa nema ovakve odnose kakvi mi imamo međusobno".

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Arsenije Bubić, lijevi bek banjalučke ekipe je nastupao za Dobojlije i Konjuh, pa dobro poznaje prilike u Premijer ligi BiH i šta to znači kad u goste dolazi Borac.

"Bio sam tamo i znam kakvo je raspoloženje, ali nije samo u Doboju tako, već bilo gdje da dolazi Borac su maksimalno 'naloženi'. Biće težak meč, ali mislim da ako mi budemo pravi, rezultat neće izostati. Bitno je da loše stvari ispravljamo i vjerujem da to i činimo. Kod nas nema domaći i strani igrači - mi smo jedan tim i na terenu i van njega. Vrijeme je da pobijedimo u gostima", istakao je Bubić.

Izvor: RK Borac m:tel promo

Direktor banjalučkog kluba Vladimir Branković istakao je da je mladi rukometaš iz Čelinca Slaven Pejanović potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-plavima.

"Danas smo angažovali još jedno lijevo krilo iz Čelinca, Slavena Pejanovića, koji je veoma dobar igrač. Nekoliko treninga je odradio s nama i skrenuo je pažnju na sebe u proteklom periodu. Sa ORK Čelinac imamo dobru saradnju koja će u budućnosti biti intenzivirana jer stvarno rade odličan posao sa mlađim kategorijama", rekao je Branković i dodao da je u pitanju juniorski reprezentativac BiH. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC