• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Leotara: Izjava trenera Borca m:tel Irfana Smajlagića nam je dala dodatni motiv za meč u Banjaluci!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Borac m:tel i Leotar, dvije najbolje rukometne ekipe u Republici Srpske, u srijedu će u Banjaluci odigrati meč drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 RK Leotar Trebinje Izvor: Promo/RK Leotar Trebinje

Rukometaši Borca m:tel u srijedu od 17.30 časova u dvorani "Borik" ugostiće trebinjski Leotar, koji je plasmanom u treće kolo EHF Evropskog kupa ostvario istorijski uspjeh.

Strateg Banjalučana Irfan Smajlagić istakao je u najavi utakmice da "u Banjaluku ne dolazi ni Kil ni Magdeburg", pa da Borac ima neku zadršku, a upravo ta izjava je prema tvrdnjama predsjednika Leotara Stevana Bekana, dodatno motivisala hercegovački tim.

"Imam veliko poštovanje za g. Smajlagića, znamo kako bogate reference stoje u njegovoj karijeri, a mi u Leotaru uvijek poštujemo ekipe koje nam dolaze i nemamo mi tu nikakav problem. Pomogao nam je da dodatno motivišemo ekipu, koja je stvarno istrošena od ove serije utakmica srijeda-subota. Napravili smo istorijski rezultat u Letoniji i nije nimalo lako motivisati igrače. Naravno, Borac je ogroman motiv po sebi i tu nije potrebna neka dodatna priča. Veliki respekt za banjalučki klub i za naše prijatelje, ali svakako nam je pomogao g. Smajlović sa ovom izjavom. Igrači su malo to shvatili da je bilo prepotentno i sigurno da će nam to pomoći na utakmici. U svakom slučaju ništa ne zamjeramo, svako ima pravo da kaže šta god želi, svako radi svoj posao, a naše je da iziđemo na teren i kao i uvijek ostavimo srce na terenu. Za šta će to biti dovoljno, ne znamo, ali bitno je da momci daju maksimum i mi ćemo biti zadovoljni", rekao je prvi čovjek trebinjskog kluba za naš portal.

Ove sezone, Leotar je već pobjeđivao Borac m:tel i to u finalu Kupa RS (30:26) u Višegradu.

"Taj meč smo odigrali izuzetno kvalitetno i zasluženo slavili, ali sada je potpuno drugačija situacija. Borac ima sjajnu ekipu, imali su priliku i da se odmore, tako da je uloga favorita na njihovoj strani. Naravno, mi ćemo pokušati da pobijedimo, ali kako god da bude, bitno je da damo maksimum".

Poslije dvostrukog trijumfa nad letonskom ekipom Tenaks Dobele, izabranici Dragiše Koraćevića su žrijebom u Beču dobili protivnika i u trećem kolu EHF Evropskog kupa - češku Karvinu, za koju je trener Trebinjaca rekao da je "protivnik po mjeri".

"Oprez je potreban jer je češka liga po meni kvalitetnija od Premijer lige BiH. Imamo jak ritam subota-srijeda, najvažnije da zdravlje posluži, da nema povreda. Siguran sam da će u našoj dvorani 'Bregovi' biti pravi spektakl, biće dupke puno i svakoj gostujućoj ekipi će biti vrlo teško da igra. Tu će biti prilika da napravimo nešto više. Borićemo se, mada smo već napravili istorijski rezultat. Daćemo sve od sebe da ponovo obradujemo navijače iz Trebinja, Hercegovine, Republike Srpske i BiH", zaključio je Bekan.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Beki bekić

Udri se bekane

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC