• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medvedev izgubio živce, svađao se sa publikom u Torinu! Rus otkrio: "Osjetio sam bol u gluteusu"

Danil Medvedev objasnio je šta se dogodilo u jednom momentu meča.

 Danil Medvedev izjave nakon poraza od Sinera Izvor: Marco Alpozzi/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danil Medvedev ispao je u polufinalu Završnog mastersa. Janik Siner ga je pobijedio (6:3, 6:7, 6:1) i ostavio ga bez borbe za titulu. Uprkos svemu što se dogodilo ruski igrač došao je na konferenciju za medije u odličnom raspoloženju, sa osmjehom i sa šalama.

Tako je prvo pitanje bilo u vezi sukoba koji je imao sa jednim od navijača, podigao je prst ka njima, ućutkivao ih.

"Iskreno, ništa nije bilo. Izgubio sam glavu, pretrpio sam brejk, publika je bila veoma dobra cijele nedjelje, normalno je da budu uz njega, kada sam imao neke dobre poteze, dobijao sam aplauze i to je lijepo. Generalno, bilo je lijepo, energija je bila dobra, zato ste i vidjeli da sam se zahvalio publici. Navijali su malo za njega kad sam napravio duplu grešku, to je bio taj jedini gem kada sam malo izgubio glavu", objasnio je Medvedev.

Između dva seta je tražio medicinski tajm-aut, a prije toga je držao ruku na glavi, pa su ga mediji pitali da li je imao više problema. "Nisam imao glavobolju, to je bio znak za moj tim, pokušavam tako da im javim, a da moj protivnik ne sazna. Što se ljekara tiče, osjetio sam bol u gluteusu, nije imalo efekat na treći set, možda malo sa servisom, ali ne bi trebalo. Osjećao sam se dobro u meču, tražio sam fizioterapeuta, pomoglo je za bol, nije pomoglo za rezultat. Nije mi bila namjera da utičem na njega."

Pohvalio je Janika koji će u finalu igrati sa boljim iz meča Novak Đoković/Karlos Alkaraz.

"Ne promašuje mnogo, trči odlično, odličan je na voleju, napredovao je sa servisom. Vidjećemo šta će biti u finalu, ako bude igrao ovako kao prethodnih nedjelja, imaće slemove, biće broj jedan, onda dolaze pitanja koliko slemova, broj nedjelja. Ako dođe neki poraz, vidjećemo šta će onda biti, jer je tenis takav sport."

Na kraju je poručio da ima velike ciljeve za sljedeću godinu i da će najvjerovatnije prvi turnir biti Australijan open.

"Srećan sam svojom sezonom, bila je sjajna, neki usponi, padovi. Ponosan sam, jer sam u jednom momentu ispao iz top10, prije tog turnira u Roterdamu baš sam se loše osjećao na terenu, izgubio sam tu prvi set od Fokine i poslije tog seta sve je krenulo drugačije. Probaću da izvučem pouke i da idem i da napadnem. Siner, Alkaraz, Novak, oni igraju bolje i bolje, ako hoćete da ostanete na vrhu, morate bolje. Kada je odmor u pitanju, sa suprugom i ćerkom vjerovatno ćemo ići na neka ostrva, ona to ne voli mnogo, meni je savršeno. Vjerovatno ću igrati tek u Melburnu, što je za mene novitet", zaključio je Medvedev.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC