• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak uzeo pehar, pa sasuo publici sve u lice: "Svašta ste radili, ometali ste me, ali pobijedio sam"

Novak Đoković ne ćuti nikome, pa ni Italijanima!

 Novak Đoković izjave nakon finala Završnog mastersa Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Novak Đoković je u dva seta razbio Janika Sinera 6:3, 6:3 i osvojio svoj rekordni sedmi završni masters u karijeri, a nakon meča on je otkrio da je ovo jedna od njegovih najboljih sezona u karijeri. Sa 36 godina on je osvojio tri grend slema i završni master sezone i uspio da je završi na prvom mjestu na ATP liste. 

"Jako poseban momenat. Jedna od najboljih sezona koje sam imao u životu bez dileme. Kruna je pobjeda protiv lokalnog heroja Janika Sinera koji igra nevjerovatan tenis ovdje. Jako sam ponosan kako sam igrao protiv Janika Sinera i Karlosa Alkaraza dva najbolja na svijetu pored mene i Danila Medvedeva. Morao sam ja da dobijem mečeve, a ne da čekam da mi oni poklone pobjede", rekao je on, a onda se na srpskom požalio na publiku. 

Zaista su se navijači ponašali prilično bahato tokom ovog turnira. Prekidali su ga, vikali kada on servira, navijali su naravno za Sinera, ali im nije to pomoglo. Tata Novak je na kraju pobijedio: 

"Odigrao sam fantastičan meč mislim da sam odigrao taktički dosta drugačije sada nego u grupi protiv Janika. Imao sam šanse za dupli brejk malo sam onda zakomplikovao stvari. Ali eto nekako sam ostao priseban, nije bilo lako igrati pred publikom koja je jako glasna i koja je ometala bili su između servisa jako glasni i bilo je tu svačega. Tim više je ova pobjeda jako velika", naglasio je Novak. 

Na kraju intervjua je otišao do svoje djece Stefana i Tare, a prije toga je istakao da je pobjeda još veća za njega lično jer su tu bili njegovi najmiliji da ga podrže. 

"Oni su tako dobri, znate posljednjih nekoliko dana gledali su tenis i oduševljen sam. Oduvijek sam želio da igram pred njima. Sada su došli u godine kada su svjesni šta se dešava i tako sam zahvalan što sam otac dva divna anđela koji mi daju toliko ljubavi u životu i oni mi daju snagu", naglasio je on. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC