• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Srbije nakon poraza od Danske: Penali, isključenja... Ne smije tako! VIDEO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor Uroš Bregar i Sanja Radisavljević su iznijeli utiske nakon poraza Srbije od Danske.

 Uros Bregar i Sanja Radosavljevic poslije poraza Srbije od Danske Izvor: Bo Amstrup / AFP / Profimedia

Hrabra Srbija je vodila 53 minuta, držala utakmicu čvrsto u svojim rukama 45, a na kraju izgubila od Danske! Na startu Svjetskog prvenstva za rukometašice srpski tim je na kraju poražen 25:21 (10:12), ali konačan rezultat nikako ne odražava ono što se dešavalo na terenu. 

Srbija je vodila sa dva gola razlike sve do rezultata 19:17, a onda su sudije u 53. minutu dosudile duplo isključenje za srpski tim i dozvolile domaćinu da preokrene. 

"Pa dobrom imali smo utakmicu u svojim rukama 45 minuta. Opet ova isključenja koja smo imali u drugom poluvremenu, igrali smo deset minuta sa igračem manje, mislim da je to bio najveći problem. Opet želio sam samo da ne pravimo takve faulove za penal i dva minuta, a to se desilo. Na kraju oni imaju veliki kvalitet. Ponosan sam da smo se držali plana koji smo spremili i moram da budem zadovoljan sa ovih 45 minuta na utakmici", rekao je selektor Srbije Uroš Bregar. 

Pogledajte

00:39
Uroš Bregar
Izvor: RSS
Izvor: RSS

Jedna od najboljih u srpskom timu sa pet golova bila je Sanja Radosavljević. Ova 27-godišnja Pančevka koja nastupa za Kristijanštad je poslije svega istakla da je ponosna na ovaj tim i na sve što je urađeno. 

"Ja bih prije svega rekla da sam stvarno ponosna na sve nas. Mislim da smo na žalost izgubile samo zbog danka neiskustvu i na kraju nekoliko odbijenih lopti. Nažalost smo to propustile, ali sam zaista baš, baš srećna jako jer smo se borile. Mislim da je Danska jedna odlična ekipa, a kod nas je devet djevojaka nastupilo prvi put na velikim takmičenjima i iza nas je jedna jako dobra utakmica", naglasila je ona i pohvalila atmosferu u Herningu:  "Za mene nije prvi put, uvijek je fenomenalno doći igrati, nestvaran je osjećaj i divno je igrati pred ovakvom publikom."

Pogledajte

00:55
Sanja Radosavljević
Izvor: RSS
Izvor: RSS

Srbija sada ima dan odmora, a onda će u nedjelju od 18 časova igrati sa Rumunijom. Rumunke su u prvom kolu deklasirale Čile, a ostaje da se vidi da li će Srpkinje protiv njih moći da prikažu sjajnu igru kao protiv Dankinja.   

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC