• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija pregazila rivala i prošla dalje na Svjetskom prvenstvu!

Autor Dragan Šutvić

Srbija je pobjedom nad Čileom u posljednjem kolu prve grupne faze Svjetskog prvenstva prošla u drugu grupu i boriće se za nokaut fazu.

 rukometašice srbije pobijedile čile Izvor: Bo Amstrup / AFP / Profimedia

Rukometašice Srbije savladale su Čile 30:16 (10:6) u posljednjem kolu grupe E na Svjetskom prvenstvu i naš tim je tako prošao dalje kao treći u ovoj fazi takmičenja. Srpski tim će proći dalje bez bodova, ali ovaj mladi tim će imati još tri jaka meča na kojima će skupljati iskustvo.

Počelo je dobro, sa 3:0 za srpski tim, a onda je sve stalo i Čileanke su preokrenule na 4:3. Morao je da zove rano tajmaut Uroš Bregar, ali do poluvremena se srpski tim nikako nije probudio. Ipak poslije 10:6 na odmoru napad je konačno proradio i Srbija je na kraju pobijedila sa dvocifrenim brojem golova razlike.

Najefikasnije u timu Srbije bile su Aleksandra Stamenić sa sedam golova, Dunja Radević i Sanja Radosavljević sa četiri, dok su tri imale Edita Nuković i Jovana Jovović.

Iz ove grupe dalje idu Danska, Rumunija i Srbija, a u narednoj grupi će se Srbija sastati sa Japankama koje ne prenose bodove, kao i sa Poljskom i Nemačkom. Prvi meč će igrati 7. decembra sa Poljakinjama, zatim 9. decembra protiv Njemačke, a posljednji meč će biti 11. decembra sa Japankama.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC