• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina se mučila, putovala dva dana, pa jedva pala u Ligi Evrope!

Autor Dragan Šutvić

EHF nije želio da pomjeri meč Vojvodine iako su rukometaši srpskog šampiona bili zarobljeni na aerodromu cijelo veče. Na kraju tako izmoreni nisu mogli crveno-bijeli do pobjede.

 rukometaši vojvodine izgubili u danskoj Izvor: Carina Johansen / NTB Scanpix / Profimedia

Rukometaši Vojvodine su na gostovanju u Danskoj Bjeringbro/Silkenborgu prošli kao bosi po trnju! Na kraju su poslije velike borbe i uvodnog minusa od 9:4 uspjeli da se vrate, povedu sa 14:13 na poluvremenu, ali su poraženi 26:22 (13:14).

Put do Danske je trajao više dana jer je delegacija šampiona Srbije ostala na aerodromu u Frankfurtu i morali su da prespavaju tu zbog otkazanih letova, a kako EHF nije želio da pomjeri meč, ali uprkos svemu srpska ekipa je uspela da pruži dostojan otpor. 

Najefikasniji u sastavu Borisa Rojevića bio je beloruski veteran Baris Puhovski sa šest golova, dok su svi ostali bili mnogo manje raspoloženi. Već u prošlom kolu kada je pobeđena ekipa La Riohe obezbeijđen je prolazak u Top 16 fazu, a uskoro će se saznati ko će se tamo naći uz crveno-bijele iz Novog Sada. 

Ono što za sada sigurno znamo je da će Vojvodina prenijeti dva boda u Top 16 fazu, pošto se prenose bodovi iz duela sa ekipom koje je takođe prošla dalje. Pošto je Vojvodina u Novom Sadu savladala Dance 29:28. Na kraju je Bjeringbro/Silkeborg imao deset bodova, Vojvodina je na osam, a Alkaloid je savladao La Riohu u posljednjem kolu i sa prvom pobjedom u istoriji u Evropi su došli do tri boda koliko ima i španski tim. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC