• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika rukometna nada potpisala za Vojvodinu: Pobjegao od Slovenaca, hoće pehare u Srbiji

Stefan Dodić se poslije mnogo godina vratio u srpski rukomet!

 Stefan Dodić potpisao za Vojvodinu  Izvor: MN PRESS

Srpski rukomet godinama ne pamti ovakvu bombu, Stefan Dodić je novi igrač Vojvodine! Šampion Srbije je prošle sezone uspio da osvoji evropski trofej, sada su počeli sezonu u Ligi Evrope pobjedom nad Alkaloidom u Skoplju, a očigledno da i ovdje hoće da idu na trofej.

Dodić je pod ugovorom sa poljskim Kjelceom koji ga je do sada slao na pozajmice u Zagreb i Celje gdje je igrao Ligu šampiona, a nakon što ga od početka sezone nije bilo u sastavu slovenačkog tima sada odlučio je da promijeni sredinu i da dođe na "Slanu Baru".

Vratiće se dvadesetogodišnji srednji bek u srpski rukomet poslije šest godina, a u međuvremenu je postao najveći biser ne samo srpskog nego i evropskog rukometa. Bio je MVP Evropskog prvenstva za juniore 2022. godine.

Poslije samo tri mjeseca ide iz Celja gdje ga je trenirao Alem Toskić nakon što se nije nametnuo, mada je nezvanično imao i dosta problema sa povredom zbog koje nije igrao na U20 Evropskom prvenstvu gdje je Srbija bila četvrta. Do sada je u karijeri igrao za Metalurg, Vardar, Kjelce, Zagreb i Celje, sada će doći u Novi Sad gde će mu konkurencija na srednjem beku biti prije svega bjeloruski veteran Baris Puhovski, ali i Branko Tomić i Simo Šijan.

Sa Vojvodinom će braniti trofeje u kupu i prvenstvu Srbije, a u Ligi Evrope će probati da pomogne timu da prođe grupu u kojoj su Alkaloid, Silkenborg i Logronjo La Rioha. Vojvodina je već ove godine osigurala jednog standardnog reprezentativca Srbije pošto se Vukašin Vorkapić vratio u srpski rukomet iz Francuske.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC