• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajna Vojvodina! Novosađani bacili na koljena još jednog učesnika Lige šampiona!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Vojvodine skinuli su još jedan veliki skalp na TV turniru šampiona u Doboju!

 Rk Vojvodina PPD Zagreb TV turnir šampiona Doboj Izvor: MN PRESS

Poslije trijumfa nad Celjem, Novosađani su u četvrtak u Doboju savladali i PPD Zagreb, još jednog redovnog učesnika Lige šampiona i osigurali drugo mjesto u grupi iza Barselone. To znači da će sutra igrati za treće mjesto na dobojskom turniru.

VOJVODINA - PPD ZAGREB 25:22 (15:12)

U prvih 30 minuta vodila se prilično izjednačena borba, ekipe su se smjenjivale u vođstvu iako je Vojvodina više puta imala prednost, da bi potom napravila seriju i na odmor otišla sa tri gola viška (15:12).

U nastavku je šampion Srbije nastavio još bolje da igra u odbrani, razbranio se i golman Voše Fran Lučin, što je rezultiralo i ponekim laganim golom, pa je prednost Novosađana u 43. minutu iznosila "plus šest" (20:14).

Izabranici Borisa Rojevića nastavili su da održavaju prednost protiv Zagrepčana, koji nisu imali odgovor na sjajnu igru srpskog prvaka.

Izvor: MONDO

"Plus osam" bilo je u 48. minutu (23:15) čime je Voša praktično "prelomila" meč. Tako se barem činilo, ali su prvaci Hrvatske napravili seriju od 4:0 i smanjili na samo četiri pogotka minusa (23:19) sedam minuta prije kraja.

Pokušavao je trener PPD Zagreba Slavko Goluža da iskoristi pad u igri Novosađana za preokret, međutim, FranLučin je svojim odbranama (ukupno 12) spriječio hrvatski tim da uhvati rezultatski priključak. Tračak nade za Hrvate dogodio se minut i po prije kraja kada su smanjili na tri razlike, ali nije bilo dovoljno vremena.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bli su Mohamed Aziz Aidi sa sedam i Stefan Sunajko sa golom manje.

Dobra vijest iz Doboja je što je u hrvatskom prvaku zaigrao reprezentativac Srbije Miloš Kos što znači da jučerašnja povreda koju je zaradio protiv Barselone, nije ozbiljnije prirode. Mladi bek iz Kozarske Dubice je uz Timura Dibirova bio i prvi golgeter svog tima sa četiri postignuta pogotka.

Ranije danas, Al Ahli je postigao 50 golova protiv domaćina Sloge, a još su preostale dvije utakmice - Monpelje igra protiv Pelistera (19.10), a od 21 čas, snage će odmjeriti Celje i Barselona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC