• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK ZA BARSU U DOBOJU - TEŠKA POVREDA U DRUGOM MINUTU: Srbi ostali u šoku, gledali bisera Barse kako sam pada (VIDEO)

Nije mogla gore da počne sezona za Barselonu. U meču sa šampionom Srbije Vojvodinom njihov srednji bek Domen Makuc doživio je tešku povredu.

 Povreda Domena Makuca u Doboju Izvor: Twitter/screenshot/Handball_Planet

Kakav peh za Barselonu! Otišao je Luka Cindrić u Dinamo iz Bukurešta i kao prva opcija na srednjem beku Španci su se oslonili na Domena Makuca, a on se povredi u drugom minutu prve pripremne utakmice! Na "TV turniru šampiona" u Doboju na meču sa šampionom Srbije Vojvodinom mladi Slovenac je doživio nezgodnu povredu!

Sapleo se bez kontakta sa protivnicima kada se vraćao iz kontre i ono što je izgledalo kao bezazlen pad ispostavilo se kao mnogo gore. Nije mogao da ustane Domen Makuc i njegovi saigrači su morali da ga iznesu sa terena. 

Barselona je na kraju dobila prvaka Srbije 39:29 (20:12), ali su nažalost poslije utakmice javili da je povreda ozbiljna, da je nastradalo lijevo koljeno i da Makuca čeka duga pauza. Pogledajte tu situaciju: 

Na "TV turniru šampiona" okupila se rukometna elita Evrope, a na otvaranju je Monpelje savladao domaćina Slogu 44:20 (19:8). Zatim je odigran meč Barselone i Vojvodine, a u regionalnom derbiju PPD Zagreb je dobio Celje PPD Zagreb – Celje 34:31 (18:14). Zatim je Al Ahli bio bolji od Pelistera 34:23 (15:11), a makedonski tim je dan kasnije savladao Dobojlije 39:24 (16:12). Barselona je dobila PPD Zagreb u sudaru ekipa iz Lige šampiona 31:25 (14:14), a Vojvodina je prvu pobjedu upisala protiv Celja 27:24 (15:12). Posljednji viđen meč bio je remi Monpeljea i Al Ahlija 25:25 (14:9). 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC