• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika pobjeda Vojvodine usred Španije: Na korak su "lale" od druge faze Lige Evrope

Rukometaši Vojvodine su pobijedili ekipu La Riohe na gostovanju i uspjeli su da dođu na korak od plasmana u drugu fazu EHF Evropa lige.

 Vojvodina La Rioha EHF Evropa liga Izvor: Carina Johansen / NTB Scanpix / Profimedia

Vojvodina je nakon kiksa na svom terenu i tijesnog poraza od La Riohe u prošlom kolu sada pokazala klasu i pravo lice i pregazila španski tim u četvrtom kolu Lige Evrope Na kraju je bilo 32:29 u meču u kome je tim Borisa Rojevića došao na korak od prolaska dalje u Top 16 fazu Lige Evrope. 

Andrej Trnavac je sa 15 odbrana bio heroj ove pobjede dok su najefikasniji sa po sedam golova bili Baris Puhovski sa sedam i Milan Golubović sa šest golova. Pet je postigao Luka Rogan, četiri Vukašin Vorkapić kao i Aziz. 

U drugom meču ove grupe Bjeringbro/Silkenborg je nakon što se mučio u prvom poluvremenu uspio da savlada skopski Alkaloid 35:31 i sada je situacija u grupi takva da su Bjeringbro i Vojvodina na po šest bodova, La Rioha ima tri, a Alkaloid bod. Već naredne nedjelje na Slanoj Bari, Vojvodina ima šansu da prođe dalje. Sa pobjedom ili remijem sigurno idu dalje, a i sa porazom u slučaju da favorizovani Bjeringbro/Silkeborg dobije La Riohu. 

U sigurno najvećem derbiju ovog kola Fuhse iz Berlina je uz sjajnu igru Srba uspio da savlada Dinamo iz Bukurešta. Na golu je blistao Dejan Milosavljev, a Mijajlo Marsenić je upisao četiri gola. Sa druge strane Lazar Kukić je imao četiri pogotka, a na golu je bio Vladimir Cupara. U pobjedi Neksea nad Povaškom Bistricom 35:28 Predrag Vejin je bio najefikasniji sa šest golova,dok je u porazu Gorenja od Kuenke Branko Predović dao jedan pogodak. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC