• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal otvorio dušu: Nemam ideju, ne znam šta da očekujem...

Autor Dragan Šutvić

Rafael Nadal pričao je o svemu kroz šta je prošao prije donošenja odluke o povratku na teren.

 rafael nadal o povratku  Izvor: x/printscreen/Rafael Nadal

Rafael Nadal (37) vraća se na teren u Australiji. Igraće u Brizbejnu poslije pauze od oko godinu dana. Posljednji meč odigrao je baš na Australijan openu. Prijavljen je za prvi grend slem sezone, mada španski mediji tvrde da još nije potvrdio učešće i da će od pripremnog turnira zavisiti. Želi da proveri stanje svog tijela i kvalitet tenisa pre toga.

U još jednom kratkom snimku koji je objavio na svojim društvenim mrežama ispričao je kroz šta je sve prošao u godini na izmaku. "Bila je ovo duga godina, prošao sam kroz mnogo faza, od pokušaja da se vratim i da igram na šljaci. Iz nedjelje u nedjelju je dolazilo novo razočaranje. Morao sam da odlučim, da prestanem i da tražim rješenje, a to rješenje je bila operacija. Od tog momenta krenuo je novi put, težak put. Uvijek sam se nadao da ću se vratiti", počeo je Nadal.

Španac ne postavlja sebi previsoke ciljeve.

"Imao sam mnogo sumnji, momenata kada je djelovalo nemoguće da će doći ovaj trenutak. Zadržao sam nadu, nastavio da radim i smatram da sam spreman za povratak. Ne znam na koji nivo, ni šta mogu da očekujem, nemam ideju, ali mi to nije bitno. Srećan sam što se vraćam i i daću sve od sebe da se zabavljam na terenu i da se takmičim. Imao sam dobre nedjelje, trenirao sam na nivou koji mi daje šansu da se takmičim, bilo je različitih faza, sada je vrijeme da se vratim i zaigram na turniru na kom sam igrao i ranije i koji mi je poznat. Znam da će biti teško, nadam se da ću biti spreman, nemam nikakve aspiracije osim toga da se takmičim", jasan je Nadal.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC