• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafa je "napucan" i spreman za veliki povratak!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rafael Nadal spreman je za povratak na teren.

 Rafael Nadal spreman je za povratak na teren Izvor: Printscreen/Twitter/FancyDiMaria

Rafael Nadal (37) sve je bliži povratku na teren. Posle godinu dana pauze zaigraće na turniru u Brizbejnu, a trenutno nastavlja sa treninzima i pripremama za to. Iz dana u dan pojavljuju se novi snimci treninga, pa su tako na jednom od posljednjih dva detalja izbila u prvi plan.

Prvi je čuveni biceps španskog asa koji je jedan od njegovih zaštitnih znakova u karijeri. Djeluje i po tome da je spreman za povratak i nove mečeve. Trenutno sparinguje sa Arturom Filsom, momkom kog je Hamad Međedović pobijedio u finalu "NextGen" turnira. Ali, nije to jedini detalj o kom se priča kada su Rafini treninzi u pitanju.

Ono što su mnogi primijetili jeste da na ruci nosi sat koji je napravljen baš za njega i nosi njegovo ime. U pitanju je serija luksuznih satova "Ričard Mile". Vrijednost Rafinog sata je nestvarnih 2,3 miliona dolara! Ne skida ga sa ruke ni na treninzima.

Podsjetimo, Rafa je najavio da će 2024. godina da bude posljednja u njegovoj karijeri, ali je onda demantovao sam sebe prije nekoliko dana.

"Postoji velika šansa da je to moja posljednja sezona, ali ne želim da je proglasim za takvu. Ne želim da kažem nešto, pa da budem rob svoje riječi, mislim da će da bude tako, ali ne mogu da budem 100 odsto siguran. Zašto da stavljam rok? Nema smisla", poručio je Nadal.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC