• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Netfliks prenosi meč Alkaraza i Nadala! Đokovića su zaboravili - otkriveni su svi detalji!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Netfliks će prenositi meč Nadala i Alkaraza u Las Vegasu.

 Netfliks će prenositi meč Nadala i Alkaraza Izvor: Cordon Press / ddp USA / Profimedia

Rafael Nadal protiv Karlosa Alkaraza u Las Vegasu! "Netfliks" je objavio da će prenositi meč između dvojice španskih igrača sljedeće godine. Igraće se 3. marta i taj meč proglasili su kao "Netfliks slem". Interesantno je da se nisu sjetili Novaka Đokovića i da bi vjerovatno mnogo veću pažnju privukao još jedan spektakl između Rafe i Noleta...

Bilo kako bilo, meč će se igrati u Las Vegasu, još uvijek nije saopšteno na kojoj podlozi, mada će vjerovatno to biti tvrda podloga, jer se poslije toga igra turnir u Indijan Velsu. Biće to četvrti okršaj Nadala i Alkaraza, ukoliko se ne sretnu na nekom takmičenju prije tog. Doduše, spomenuti meč se neće računati kao zvaničan. Kada su u pitanju ti dueli, prva dva je dobio Nadal, prvo u Madridu 2021. godine (6:1, 6:2), pa u Indijan Velsu godinu dana kasnije (6:4, 4:6, 6:3). Prvi trijumf Karlos je upisao par mjeseci kasnije na madridskoj šljaci (6:2, 1:6, 6:3).

Inače, Đoković i Alkaraz odigraće meč pred početak nove sezone, igraće u Rijadu, na stadionu koji prima više od 40.000 gledalaca u Saudijskoj Arabiji. Očekuje se i da će njih dvojica nastaviti borbu za prvo mjesto u novoj sezoni, Srbin je sezonu završio kao prvi reket planete. Što se Nadala tiče, on će zaigrati na turniru u Brizbejnu i poslije toga bi trebalo da igra na Australijan openu, ako sve prođe kako treba na prvom takmičenju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC