• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak napravio šou - ovako je proslavio Novu godinu: "Prozvao" di-džeja pred svima, pa skočio u ponoć!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je Novu godinu dočekao onako kako i živi - sa dresom Srbije i na teniskom terenu!

 Novak Đoković na Junajted kupu u Australiji dočekao Novu godinu Izvor: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

Novak Đoković je gurnuo Srbiju do pobjede u meču Junajted kupa pošto je prvo pobijedio u svom meču singla, a onda je zajedno sa Olgom Danilović došao do trijumfa nad kineskim dublom. Poslije meča je prvo insistirao da voditeljka programa prvo intervjuiše Olgu Danilović, a onda se zahvalio svima koji su ostali u halI. 

Meč miks-dubla Srbija je dobila poslije super taj-brejka, koji se završio osam minuta prije ponoći u Australiji, a Novak se odmah zahvalio svima koji su ostali uz srpski tim do pred samo otkucavanje sata. 

"Hvala svima što ste ostali ovako kasno. Ovo je jedno od najjedinstvenijih večeri u godini i jer ste odlučili da budete sa nama, to stvarno cijenimo. Godinama pričamo da želimo da igramo zajedno, da li na Olimpijskim igrama ili na nekom drugom mjestu, ali evo desilo se ovdje. Nekako smo preokrenuli ovo danas, Olga se držala, digla je svoj duh i bila je jako dobra na terenu", rekao je Novak.

Zatim je napravio pravi šou pošto je pozvao publiku da ostane na svojim mjestima, javno se obratio di-džeju i pozvao ga da uz muziku "zapali" atmosferu kako bi svi zajedno dočekali ponoć. Teško da je Kejti Peri koju je pustio bila pravo rješenje za dizanje temperature u hali, ali su svejedno Novak i srpski tim skočili zajedno na noge kada je sat otkucao!

"Hoću da Vas zamolim, ostalo je nekoliko minuta do ponoći, još tri minuta, ostanite da zajedno proslavimo Novu godinu. Imamo di-džeja, on će pustit muzikui Sjajno je jer hoću svima da se zahvalim na podršci, ljubavi i zajedništvu. Na hemiji, mi smo svi prijatelji i svaki dan snažimo našu relaciju i ovo su rijetke stiuacije kada smo zajedno pošto je ovo individualan sport. Sjajno je što vas ima ovdje u Pertu, čestitke i srećna Nova godina", završio je Novak. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC