• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Svako prvenstvo mi tražimo neki alibi!" Lider Srbije osuo paljbu: Katastrofa, nemamo srce i srpski inat

Lazar Kukić, Uroš Borzaš i Miloš Kos preuzeli su odgovornost.

 Rukometaši Srbije nakon eliminacije Izvor: RSS

Srbija je poražena i u posljednjem meču Evropskog prvenstva u rukometu, a sada je od njih bolja bila Crna Gora. Sa golom razlike, pogotkom uz zvuk sirene Crnogorci su ih srušili, a jedan od prvih koji je izašao pred medije bio je Uroš Borzaš. Lijevi bek "orlova" je istakao da je jako teško sada pričati i da naša ekipa uvijek na kraju ima neki alibi za loše rezultate...

"Teško je sad da se priča, nekako nam uvijek malo fali. Ne znam šta je to malo, ali uvijek tražimo alibi neko prvenstvo. Nije alibi, ali nešto nam stvarno fali. Potrudićemo se da nađemo šta je to, pa da u budućnosti imamo i malo više sreće, daće Bog. Danas je Crna Gora zasluženo pobijedila, mi treba da suzbijemo redove da vidimo šta kako dalje i da nastavimo da radimo kao i do sada. Bilo je teško za igrati prvu utakmicu protiv Islanda, izgledalo je supeer, pa smo izgubili bod, poslije sa Mađarima... Ne znam šta da kažem. Sigurno da je za reprezentaciju uvijek čast i privilegija igrati, ali sada je jedan jako težak momenta i mislim da treba da naučimo puno iz ovoga ubuduće i da ne pravimo iste greške kao i do sada", naglasio je on.

Najbolji u redovima Srbije na ovom meču bio je Lazar Kukić. Srednji bek "orlova" kao da je čuo kritike upućene prema njemu poslije meča sa Mađarskom i sada je sa sedam golova i nekoliko asistencija bio motor ovog tima. Nije mu to mnogo bilo bitno...

"Ne bih komentarisao to jer smo izgubili utakmicu i završili na posljednjem mestu i ovo takmičenje se za nas završilo katastrofalno. Ne znam šta bih drugo rekao. Jako sam razočaran, cijelo prvenstvo nismo bili kompletni svih 60 minuta na svakoj utakmici što nije dovoljno na ovakvom takmičenju jer svaka reprezentacija ima svoje kvalitete. Tako da eto, ne znam šta bih rekao. Mislim da smo danas u odbrani bili jako loši u odbrani i da nismo imali veliko srce posljednjih 10-15 minuta", rekao je Kukić.

Pogledajte

01:39
Lazar Kukić
Izvor: RSS
Izvor: RSS

Mladi Miloš Kos takođe ima turnir za zaborav, a ni to što je debitovao za Srbiju i postigao gol na Euru nije bilo dovoljno da ga oraspoloži.

"Evo nismo uspjeli da prođemo grupu, ne znam... Od te prve utakmcie kao da su nam neke lađe potonule. Kao da je neki nemir ušao u nas, a odigrali smo odličan turnir. Ne mogu da kažem da nismo bili tim... Možda smo imali neke crne rupe u nekim trenucima u pojedinim utakmicama i to se večeras odrazilo. Ušli smo škakljivo u utakmicu, odmah su se odlijepili i držali tu prednost. Mi smo poveli pred kraj utakmice, ali eto ne znam... Možda nismo imali koncentracije do kraja", rekao je Kos, pa dodao:" Ne treba ovdje da se gleda lični učinak, ali mi za budućnost znači sve i svaki minut na ovom terenu jer predstavljam ovu državu i ovaj grb i treba u budućnosti još više da želimo i da se borimo za Srbiju."

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Nemate pojma... Pokojni Srpski rukomet....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC