• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao da spasi rukomet u Srbiji, doživio brodolom: "Težak dan za navijače u Srbiji, izvinjavam im se zbog toga"

Selektor Srbije Toni Đerona preuzeo je odgovornost za poraz "orlova" u meču sa Crnom Gorom.

 Toni Đerona izjave nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva Izvor: PETER KNEFFEL / AFP / Profimedia

Srbija je doživjela brodolom i debakl na Evropskom prvenstvu u rukometu. Bod protiv Islanda, poraz od Mađarske i onda poraz i od Crne Gore, oba sa golom minusa. Španski trener Toni Đerona koji je stigao kao spasilac u reprezentaciju Srbije na kraju nije uspio da donese rezultat. Odmah poslije meča je analizirao razloge zbog kojih je naš tim pao. 

"Mislim da smo ponovo propustili naše šanse u jednoj teškoj utakmici. Imali smo prilku za plus dva i na kraju bili su bolji od nas,. Oni su iskoristili svoje šanse, oni su bili bolji od nas i to je na kraju i odlučilo utakmicu", rekao je Toni Đerona poslije meča. 

Čestitao je Đerona, Crnoj Gori na sjajno odigranoj utakmici, a onda je istakao da je meč izgubljen prvog dana prvenstva. Nakon što je Island nadoknadio "minus tri" u posljednja dva minuta meča "orlovima" je u glavu ušao virus...

"Čestitke ekipi Crne Gore za izuzetno intenzivnu utakmicu, zasluženo su pobijedili. Mi smo ovu utakmicu izgubili prvog dana na ovom prvenstvu u prvoj utakmici. Posljednja dva minuta protiv Islanda ubacila su “virus” u glave i unijeli nesigurnost od kog se nismo oporavili do danas. Još u decembru smo rekli da će odlučivati jedna lopta i tako se i desilo. Ne samo večeras nego u svim utakmicama. Težak dan za navijače u Srbiji i ja im se izvinjavam zbog toga", dodao je Đerona.

Što se tiče nastavka za Srbiju, Đerona poručuje da Srbija ima čemu da se nada. Vidjeli smo Kosa i Kojadinovića na ovom prvenstvu, na vrata tima kucaju Luka Rogan, Luka Krivokapić i još neki mladi igrači...  

"Ova ekipa iz obje perspektive mora da unapredi dosta. Mladi igrači iz juniorske selekcije uz ove koje smo već dobili kucaju na vrata ovog tima i uz određeno iskustvo vjerujem da Srbija ima perspektivu i da može da izraste u reprezentaciju za velika djela", završio je on. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC