• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak juri titulu, a evo gdje su Nadal i Federer: Ponovo zajedno i nasmijani, baškare se na egzotičnoj lokaciji

Rafael Nadal i Rodžer Federer su opet zajedno, ovoga puta na Rafinoj akademiji na Balearskim ostrvima.

 Nadal i Federer zajedno na Balearskim ostrvima Izvor: instagram/printscreen/rafanadalacademy

Dok Novak Đoković juri svoju 11. titulu na Australijan openu, 25. na grend slemovima u karijeri, Rodžer Federer i Rafael Nadal zajedno provode vrijeme. Sada su se našli na Nadalovoj teniskoj akademiji. Kompleks koji se nalazi na Balearskim ostrvima odavno je Nadalova baza i mjesto gdje on okuplja veliki broj teniskih talenata, a sada je otišao pravo tamo kada je odustao od takmičenja na Australijan openu. 

Probao je poslije godinu dana bez tenisa da se vrati Španac, zaigrao je na turniru u Brizbejnu gdje je prošao dva kola a onda ispao u četvrfinalu od Džordana Tompsona. Vidio je da mu tijelo i dalje nije u dobrom stanju i odustao od Melburna. 

Sada vidimo da se ponovo našao zajedno sa nekadašnjim najvećim rivalom, sa kojim je tokom godina stvorio ogromno prijateljstvo. Vidjeli smo ih kako zajedno plaču na emotivnom oproštaju Federera od tenisa, a otkako je Švajcarac završio karijeru jako često provode vrijeme zajedno.

Sada su na Balearskim ostrvima, egzotičnom arhipelagu koji pripada Španiji, ali je zapravo udaljen od najbliže Valensije skoro 300 kilometara i na pola puta je između Španije i Afrike u sredozemnom moru. 

Što se Novaka tiče, on je u prva dva kola izgubio po set od Dina Prižmića i Alekseja Popirina, a u napadu na novu titulu naredni meč bi trebalo da mu počne u petak oko 9 časova. Protivnik je Argentinac Tomas Ečeveri sa kojim se već susretao, a koji ne krije da mu je Novak velika inspiracija i idol. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC