• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković se se oglasio prvi put nakon kraha

Novak Đoković se oglasio na Instagramu prvi put od eliminacije sa Australijan opena i pokazao klasu.

 Novak Đoković čestitao Sabalenki i Dženg Izvor: Profimedia/Saeed KHAN / AFP

Novak Đoković u subotu je napustio Australiju nakon što je doživio poraz u polufinalu svog omiljenog i najuspešnijeg grend slem turnira, međutim iako je sigurno utučen zbog toga što nije došao do trofeja - pokazao je još jednom kako pravi sportista treba da se ponaša

Đoković se oglasio na Instagramu i čestitao je finalistkinjama ženskog singla Australijan opena, još jednom pokazavši svoju veličinu. Nije mogao uživo da isprati finale Sabalenke i Dženg, ali je objema čestitao u odvojenim objavama na pokazanom na turniru. Kineskinji, koja je poražena u svom prvom grend slem finalu, napisao je da je odigrala sjajan turnir i da za nju u budućnosti stiže još mnogo sjajnih stvari, dok je Sabalenki, kojoj je dobar prijatelj, kratko čestitao uz emodži "lava" - tetovažu koju ima na ruci. Pogledajte kako je to izgledalo:


Podsjetimo, Sabalenka je do drugog uzastopnog trofeja na Australijan openu došla u stilu Novaka Đokovića, ne izgubivši nijedan set na čitavom turniru. Dominantno je odigrala protiv svih protivnica, pa ni Dženg, koja nema dovoljno iskustva, nije mogla ništa u finalu - 6:3, 6:2 za samo 77 minuta igre.

Što se tiče Novaka Đokovića, i dalje se čeka njegov plan za nastavak sezone, a sada je prioritet da uživa sa porodicom koju nije vidio mesec dana i ta odvojenost mu je jako teško pala:

"Da budem iskren, nije mi lako. Mučim se sa tim sve više i više kako vrijeme prolazi. Dug je put do Australije, vjerovatno i najduži koji imamo u sezoni. Pet nedjelja provodite ovdje i to je mnogo. Moj sin Stefan ima devet, ćerka Tara šest godina, svakog dana, nedjelje, mnogo toga se dešava. Njoj je ispao prvi zub i ja nisam bio tu za to. Sve je u balansu", naglasio je Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC