• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković igrao tenis sa proslavljenom glumicom!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković igrao je tenis sa Šarliz Teron na egzibiciji u dobrotvorne svrhe.

 Novak Đoković igrao tenis sa Šarliz Teron  Izvor: Printscreen/Twitter/DesertSmash

Novak Đoković i Šarliz Teron zajedno na terenu! Najbolji teniser svih vremena našao se na teniskom terenu sa jednom od najljepših glumica. U pitanju je bio meč koji je organizovala fondacija holivudske zvijezde i cilj je sakupljanje sredstava za dobrotvorne svrhe. Srbin nije imao dilemu i došao je da pruži podršku.

Iznenadio je Nole mnoge, pošto ga nisu očekivali svi, vidjelo se to po reakcijama kada se pojavio na terenu i saopštio kolegi Frensisu Tijafou da može da izađe i da će ga on zamijeniti u dublu sa Šarliz Teron. Prvo su kratko porazgovarali njih dvojica, pa je onda otišao, zagrlio glumicu i onda je počeo meč. Vidjelo se da se svi dobro zabavljaju.

"Došao sam da pružim podršku njoj i njenoj fondaciji. Vratila mi je tako što me natjerala da radim i da trčim. Mislim da je to bio plan njene strategije", našalio se Novak i dobio aplauze i izmamio osmijehe svih prisutnih poslije te izjave.

Šarliz Teron je porijeklom iz Južne Afrike, tamo je rođena i glumom je počela da se bavi od 1995. godine. Njena fondacija fokusirana je upravo na pomoć ljudima u njenoj domovini.

Kada je Novak u pitanju, on je u Ameriku stigao ranije sa Rafaelom Nadalom. Pred početak turnira u Indijan Velsu stigao je da obiđe dosta toga u Americi, najviše vremena provodio je u Los Anđelesu gdje je gledao prvo Dejana Joveljića i Lionela Mesija, pa onda Nikolu Jokića i Lebrona Džejmsa. Saznao je i žrijeb za turnir, slobodan je u prvom kolu, dok ga u drugom čeka kvalifikant ili Aleksandar Vukić (Australija). U njegovoj polovini žrijeba su još Danil Medvedev, Holger Rune, Nadal, dok su na drugoj strani Karlos Alkaraz, Janik Siner, Aleksander Zverev...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC