• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prošlo je pet godina, a kao da je bilo juče: Novak Đoković se oglasio na Instagramu

Novak Đoković oglasio se emotivnom porukom iz Amerike

 Novak Đoković se oglasio sa Indijan velsa Izvor: Instagram / djokernole

"Posljednji put kad sam igrao na ovom prelijepom terenu bila je 2019. godina. Osjećaj je kao da je bilo juče. Nevjerovatno je vratiti se u 'Teniski raj'. Ne mogu da dočekam početak turnira. Idemooo", napisao je Novak Đoković pred početak učešća na Indijan Velsu.

Novak Đoković vratio se u Kaliforniju, na turnir u Indijan Velsu, prvi put od 2019. godine. Poslije otkazivanja turnira 2020. u jeku svjetske pandemije korone, Nole ni 2021. nije išao u pustinju zbog iscrpljenosti. Potom je snosio posljedice svoje odluke da se ne vakciniše, zbog čega mu je bio zabranjen dolazak 2022. i 2023. godine. I sada je opet tu.

Novak je i dalje na vrhu "vječne liste" šampiona Indijan Velsa sa Rodžerom Federerom, jer obojica imaju po pet osvojenih titula. Srbin je podizao trofej 2008, 2011, 2014, 2015. i 2016, godine. Od njegovog posljednjeg nastupa 2019, prvaci su bili Kamerun Nori 2021, Tejlor Fric 2022. i Karlos Alkaraz 2023. Ovog marta, na turniru će biti najzvučnija teniska imena, jer je Novak doputovao u Kaliforniju zajedno sa Rafaelom Nadalom, koji takođe učestvuje.

Nakon što "preskoči" prvo kolo kao prvi nosilac, od drugog će zaigrati protiv kvalifikanta ili protiv Australijanca Aleksandra Vukića. Nadamo se da će to biti takmičarski početak sjajne dvije Đokovićeve nedelje u Kaliforniji...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC