• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić o Novaku Đokoviću: On je zvijezda vodilja za Srbe! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji košarkaš NBA lige biranim riječima o Novaku Đokoviću.

 Nikola Jokic o Novaku Djokovicu Izvor: Justin Casterline / Getty images / Profimedia

Spektakularna noć u NBA ligi - Lebron Džejms je ispisao istoriju, ali Srbi su mu ukrali šou! Dominaciju Nikole Jokića protiv Lejkersa, u pobjedi Denvera (124:114) gledao je i Novak Đoković, pa danas čitava planeta priča o najboljem teniseru svih vremena i najboljem košarkašu današnjice. Novak je u kratkoj izjavi hvalio Nikolu Jokića, a stigao je i odgovor sa druge strane.

Nakon što je pobijedio Lejkerse, Nikola Jokić je dobio pitanje o tome šta Novak znači za Srbiju. Dvostruki MVP ligaškog dijela NBA lige i najozbiljniji kandidat za tu titulu u ovoj sezoni imao je spreman odgovor - istakao je da su Đokovićevi rekordi Srbiju postavili na vrh i da se dugo neće pojaviti teniser poput njega!

"On je svijetla tačka, kao zvijezda vodilja većini ljudi u Srbiji. Vide ga kao pobjednika. Proslavio je našu zemlju mnogo, mnogo puta i vjerovatno će igrati još dugo. Teško da će se pojaviti neko ko će biti više od 400 nedjelja na vrhu. Postavio je Srbiju na vrh za mnogo godina", rekao je Nikola Jokić nakon meča koji je Novak gledao.

Nakon što je Nikola Jokić porazio Lebrona Džejmsa i njegove Lejkerse, pozdravio Đokovića i Divca, a zatim napravio nekoliko selfija sa Markom Jarićem i Nikolom Đuričkom, usledio je dio druženja u svlačionici. Novak Đoković se priključio slavlju Denver Nagetsa, a članovi tima iz Kolorada predvođeni trenerom Melounom željeli su da se fotografišu sa najboljim svih vremena. Takođe, Novak Đoković je pozirao i sa Jokićevim saigračima Džamalom Marejem, Eronom Gordonom...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC