• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napisala da je Federer najbolji ikada, a onda je upoznala Đokovića

Lindzi Von je prije mjesec dana napisala da je Rodžer Federer najbolji igrač svih vremena, ali je promijenila mišljenje kada je upoznala Novaka Đokovića.

 Lindzi Von o Novaku Đokoviću Izvor: Printscreen/Instagram/LindseyVonn

Novak Đoković je najbolji igrač svih vremena. Ovo je napisala čuvena američka skijašica Lindzi Von na društvenim mrežama. Njena objava vjerovatno ne bi izazvala ovoliku pažnju da prije oko mjesec dana nije napisala da je Rodžer Federer najbolji u istoriji. Izgleda da se dosta toga promijenilo u tom periodu.

Ona je sredinom februara objavila snimak i par fotki sa skijanja sa legendarnim švajcarskim teniserom. Tada je, između ostalog, napisala i da je on GOAT (Greatest of all time). Poslije toga je obrisala tu objavu, pa se raspravljala sa navijačima srpskog tenisera koji su joj zamjerili što je tako nešto napisala. Izgleda da je shvatila da je pogriješila.

"Druženje sa najboljim ikada. Prvi dio, uskoro stiže još", napisala je na Instagramu uz zajedničke fotke. Stavila je i fotku koze, koja se na engleskom baš piše goat, kao jasnu aluziju na to ko je najbolji igrač svih vremena.

Dodatno je sve to objasnila zatim i na Tviteru. "Da, vjerujem da je on najbolji ikada. Suprotno vjerovanjima ljudi sa Tvitera, ja vjerujem da može da bude više od jednog. Ali, Đoković drži rekorde i nemam ništa drugo osim poštovanja za sve što je u radio. Uz to i skija", poručila je Lindzi Von.

Srbin se polako sprema za početak turnira u Indijan Velsu, žrijeb će se održati danas i saznaće put do finala. Za to vrijeme je uživao u raznim zanimljivim stvarima van terena, tako je bio i u Los Anđelesu na meču Lejkersa i Denvera i tamo je pričao sa Nikolom Jokićem, pa se fotografisao i sa njegovim saigračima iz Nagetsa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC