• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković repuje sa hrvatskim teniserom: Iz Beograda odletio u Zagreb, samo da snimi duet! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ovoga se malo ko sjeća, ali Novak Đoković se isprobao i kao reper!

 Novak Djokovic repuje sa Ivom Karlovicem Izvor: Youtube/ DjokerNole Media/Printscreen

Nedavno je svoju dugu i bogatu karijeru završio Ivo Karlović, jedan od najdugovječnijih tenisera na ATP turu. Sa 44 godine on je završio sa aktivnim igranjem tenisa kao jedan od rijetkih igrača koji su imali pozitivan skor sa Novakom Đokovićem pošto ga je pobijedio čak tri puta, a poražen je samo jednom.

Ipak osim što su nekoliko puta bili rivali na teniskom terenu oni su veliki prijatelji, a jedan od momenata kada su sarađivali bio je i 2010. godine kada su zajedno snimili pjesmu! To se desilo sada već davne 2010. godine kada je na ljeto u pauzi Serbia Opena snimio pjesmu "Moja droga je tenis"! Otišao je iz Beograda gdje je morao da se povuče u četvrfinalu u Zagreb kako bi snimio ovu pjesmu. 

Zajedno sa Ivom Karlovićem i Novakom Đokovićem pjesmu je snimio i producirao poznati hrvatski reper David Vurdelja poznatiji kao Bejbi Duks, a ona je bila dio kampanje "Ambasadori regije protiv droge". 

"Pjesma je bila zabavna i interesantna. Zahvalio bih i prijateljima Karloviću i ‘Bejbi duksu’ na saradnji, kao i svima ostalima koji podržavaju ovu akciju", rekao je tada Đoković, a Karlović je dodao: "Sport i muzika su dobar način za oblikovanje i usmjeravanje mladih ljudi na pravi put, jer tako razvijaju disciplinu i karakter, što im pomaže da se kasnije razviju u zrele i uspješne osobe." Poslušajte ovu pjesmu:

Ivo Karlović i Novak Đoković Moja droga je tenis
Izvor: Youtube/IvoKarlovicofficial

"Droga je utočište za slabe. Ne budi luzer i pronađi snagu u sebi. Budi prvi, budi pobjednik, moja droga je tenis", glasi dio koji je na svoj način "odrepovao" Novak Đoković, koji se kasnije tokom karijere uključivao u brojne društveno odgovorne i humanitarne akcije, a ima i svoju Fondaciju "Novak Đoković". 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC