• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koltsov se ubio zbog Sabalenke?! Došao da se pomiri, a ona već ima novog dečka!

Autor Dragan Šutvić

Slavna teniserka nastupa na turniru u Majamiju, gdje je njen bivši dečko izvršio samoubistvo.

 Zašto se ubio dečko Arine Sabalenke Izvor: Instagram/sabalenka_aryna/printscreen

Nekadašnji hokejaš Konstanstin Koltsov (42), dugogodišnji dečko teniserke Arine Sabalenke, pronađen je mrtav u Majamiju, gdje se trenutno održava jedan od najprestižnijih teniskih turnira na svijetu. Iako se prvobitno govorilo da je preminuo zbog krvnog ugruška, novi detalji su otkrili da je reč o samoubistvo - Koltsov je poginuo nakon pada sa terase svoje hotelske sobe, o čemu se oglasila i njegova bivša žena!

Danima je smrt bivšeg beloruskog sportiste glavna vijest u teniskom svijetu, a novi detalji mogli bi da bace potpuno novo svjetlo na cijeli slučaj. Nakon što smo saznali da će Arina Sabalenka igrati u Majamiju i da je vezu sa Konstantinom Koltsovim prekinula još prije dolaska u Majami, jedan od najuticajnijih teniskih novinara - prije svega zbog svog podkasta - Krejg Šapiro otkriva da je Bjeloruskinja u Majami na turnir povela i svog novog dečka!

Odmah su počele glasine da je riječ o bugarskom teniseru Grigoru Dimitrovu, koji se često pojavljuje na njenim profilima na društvenim mrežama, a istim avionom su letjeli iz Indijan Velsa u Majami, odnosno sa zapada na istok SAD. Šapiro demantuje takve navode, ali potvrđuje da su na istom letu bili Grigor Dimitrov, Arina Sabalenka i njen novi dečko koji za sada nije poznat javnosti.

Navodno, Arina je i u Indijan Velsu imala podršku svog novog izabranika - prenosi čak i bjeloruski sajt "tribuna.com", pa ostaje pitanje kada je tačno okončana njena veza sa Konstantinom Koltsovim koji ju je pratio na prvim turnirima u ovoj godini. Šapiro ističe da je Koltsov vjerovatno doputovao na Floridu kako bi pokušao da sredi novonastalu situaciju, možda čak i nastavi vezu sa jednom od najboljih teniserki planete. Umjesto toga, pronađen je mrtav. Pogledajte njihove zajedničke fotografije:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC