• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je Novak otjerao brata sa meča? Ivanišević: Mislio sam ubiće nas zbog pet Maretovih riječi

Goran Ivanišević otkrio je šta se to tačno desilo u Adelejdu, kada je Đoković sa tribina otjerao brata Marka i agente.

 Ivnaišević otkrio zašto je Đoković otjerao brata Izvor: Sportklub/Screenshot

Goran Ivanišević i Novak Đoković su raskinuli saradnju poslije pet godina, ali su se ipak rastali kao prijatelji. U prilog tome govore i brojne urnebesne anegdote kojih se "Zec" rado prisjeća, tako da je u intervjuu za "Sport Klub" ispričao šta se to tačno desilo na turniru u Adelejdu, gdje je Nole bio možda i najnervozniji ikada.

Bilo je to u januaru 2023. godine, pred povratak na Australijan open nakon deportacije, tako da je Nole želio da dođe do vrhunca forme i da se na neki način "osveti" zemlji koja ga je protjerala. Ipak, Sebastijan Korda je igrao nestvarno u prvom setu i dobio ga je, potom je sve mirisalo i da će dobiti i drugi, a Đoković je bijes iskalio na svom boksu. Tada je sa tribina otjerao agente Eduarda i Elenu, kao i rođenog brata Marka. A, šta se to tačno desilo da mu pukne film?

Izvor: Tennis TV screenshot

"Kad je igrao finale sa Kordom, piči sunce, mi ništa ne vidimo. Ludilo na terenu jer Korda igra nevjerovatno. Dobija set, drugi set je li-la, Korda bolji, a sjenke... Ludilo! Bio je na metar od nas i pita šta ne valja. Govorim ja, pa Čarli, a pošto mu je tu bio i brat Marko, pita ga: Mare, reci šta ne valja? Gleda ga tri sekunde i kaže: Pronađi unutrašnji mir u sebi. Ja sam po podu, mislio sam koga će prvo ubiti, mene, Mareta ili Čarlija. Prođe pet minuta i promeni tok meča i dobije ga", nasmijao se samo Goran Ivanišević dok se prisjećao jednog od napetijih Novakovih finala.

Zanimljivo je da se brat Marko vratio baš sredinom drugog seta i čini se da je njegov savjet na kraju pomogao Noletu, iako teško da bi Ivanišević i Čarli Gomez smjeli tako da ga savjetuju. Zato se na kraju poslije tog meča Novak i izvinio svom bratu, kao i cijelom timu zbog ponašanja.

"Želim da se zahvalim mom timu što me trpe, tolerišu i u dobrim i lošim vremenima, siguran sam da danas nije bilo lako biti sa mnom, ali cijenim. Moj brat Marko je tu, nije često sa mnom na mečevima, hvala ti i volim te. Nevjerovatna nedjelja i ovo je veliki dar za mene i dao sam sve za sebe da bih mogao da podignem ovaj pehar. Podrška koju sam osjetio - bila je nevjerovatna. Rijetko kada sam osjetio takvu u karijeri... Osjećao sam se kao da igram kod kuće i vi ste uradili da se osjećam fantastično", pričao je tada Nole.

(Sportklub/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC