• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković se oglasio! Čekaju ga u "Vječnom gradu", ali ovo mu je bitnije od svega!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković se javio pred jako važnu nedjelju!

 Novak Đoković čestitao Vaskrs Izvor: MN PRESS

Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama i čestitao Vaskrs svim pratiocima na društvenim mrežama. Dok iščekuje žrijeb za svoj prvi turnir poslije mjesec dana pauze, Nole se očigledno opušta okružen najbližima i slavi veliki praznik.

Izvor: Instagram/DjokerNole

Novak je nerijetko prethodnih godina i rečima i delima dokazivao koliko mu je vjera bitna. "Vjera znači sve. Ja bez vjere prestajem da postojim. Čovjek mora da vjeruje u neku božansku energiju, u stvoritelja, u nešto iznad sebe, nešto veće od sebe. Svaka religija je drugačija - ja jesam ponosan što sam pravoslavni hrišćanin, ali takođe sebe smatram univerzalnim pacifistom. Smatram sebe čovjekom koji želi mir svima u svijetu i ne dijelim ljude po boji kože, religiji ili bilo čemu drugom", objasnio je Đoković početkom godine Australijancima. 

Novak je upravo poslije najneprijatnije epizode u svom životu i karijeri - lišavanja slobode u Australiji - nalazio mir baš u crkvi, pa je te zime prvi put od povratka u zemlju bio viđan u Crkvi Ružica na Kalemegdanu. "Ljudi koji su bili na liturgiji, ostali su zatečeni činjenicom da je najbolji sportista svijeta među njima. Nole je skromno stajao i slušao liturgiju, nakon čega su mu neki od vjernika prilazili da se fotografišu", govorili su tada oni koji su zatekli najvećeg tenisera svih vremena na molitvi.

Izvor: Instagram/DjokerNole

Dok je u Italiji prethodnih dana postojala strepnja oko toga da li će Novak igrati na Mastersu u Rimu zbog povrede i operacije svog oca Srđana, djeluje da neće biti promjena i da će Novak definitivno biti na stadionu "Foro Italiko", koji će mu biti i mjesto posljednje, generalne probe za događaj sezone na šljaci - Rolan Garos.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC