• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đere poslije pet sati ispao sa Rolan Garosa!

Autor Nemanja Stanojčić

Laslo Đere izgubio je u prvom kolu poslije više od pet sati igre... Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

 Laslo Đere ispao sa Rolan Garosa  Izvor: MONDO

Laslo Đere igrao je meč od pet sati, spasio je pet meč lopti, vratio se od 0:2 u setovima, ali na kraju nije uspio da upiše pobjedu. U meču koji je završen oko jedan čas poslije ponoći pobjedu je odnio Nijemac Danijel Altmajer - 7:5, 6:4, 6:7 (6:8), 5:7, 7:6 (10:5).

Nije se srpski teniser predavao ni kada je na semaforu bilo 0:2, ni kada je u trećem setu na 5:4 Nijemac servirao za meč, ni kada je u četvrtom njegov rival imao meč loptu u gemu u kom je Laslo servirao. Sve to je izdržao, nije poklekao ni kada je u petom setu Danijel imao četiri meč lopte, od toga tri uzastopne u 12. gemu. Uveo je duel u taj-brejk i nažalost, tu se završilo. Vodio je sa 3:1 u super taj-brejku, koji se igra na 10 poena i dalje od toga nije mogao. Osvojio je tri poena, a Altmajer 9 poena...

Ima Laslo definitivno za čim da žali. Posebno zbog velike borbe i svega prikazanog. Kada se na to doda da je posljednji meč, prije povrede, igrao 8. aprila... Izdržao je sve to, pokazao visok nivo fizičke kondicije i svega poslije duge pauze. Nažalost, nije završeno onako kako je želio. U narednom kolu Nijemac igra protiv boljeg iz duela Stefanos Cicipas (Grčka) - Marton Fučovič (Mađarska).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(MONDO - Nemanja Stanojčić)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC