• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaku Srbin spasio koljeno: Đoković zbog Nikole otišao u bolnicu, doktor ga sredio za 15 minuta! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković se povrijedio na Rolan Garosu, a kada je vidio kakva je situacija, znao je koga da zove!

 Novaka Đokovića operisao hirurg po preporuci Nikole Karabatića Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić/RTS/Printscreen

Novak Đoković je u Parizu morao da bude hitno operisan kako bi mogao da se nada da će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu! Poslije katastrofalnog rasporeda na Rolan Garosu i povrede u četvrtom kolu u meču sa Fransiskom Serundolom, srpski teniser je potvrdio da mu je stradao meniskus i zatim je operisan. 

Sada je "L'Ekip" došao do ekskluzivnih informacija o toj operaciji! Navedeno je da je njemu izvađen meniskus, ali da je to rutinska operacija kojoj se redovno podvrgavaju i oni koji nisu sportisti. Navodno je proveo najbolji teniser ikada samo 15 minuta na operacionom stolu, a operaciju je izvršio doktor Antoan Gerometa. 

"Srbin je imao manju operaciju jutros u Parizu i nada se da će se vratiti na teren što je prije moguće. Ovoga puta nije dugo čekao. Dok je prošli put čekao dvije godine na operaciju lakta 2018. Novak Đoković koji ne želi nikakve hirurške intervencije samo je nekoliko minuta razmišljao prije neko što je doktoru Antoanu Gerometi, ortopedu sportske klinike u Parizu, dao zeleno svjetlo da uradi artroskopiju desnog koljena juče poslije povrede koju je zaradio u meču sa Franciskom Serundolom. Operacija je odrađena ujutru bez problema i trajala je 15 minuta, koliko je specialisti bilo potrebno da izvadi prilično veliki meniskus", navodi se u tekstu "L'Ekipa".

Pogledajte kako izgleda bolnica u kojoj je Novak operisan:

U tekstu se navodi i da je Novak otišao kod ovog ljekara i tačno u ovu kliniku poslije preporuke. Najbolji rukometaš svih vremena Nikola Karabatić je kod njega operisan i sada će dočekati da u petoj deceniji igra Olimpijske igre i to kao lider reprezentacije Francuske. Nedavno je, baš tokom trajanja Rolan Garosa Nikola Karabatić odigrao svoj posljednji meč u klupskom rukometu, a pobjedu Pari Sen Žermena protiv Eksa je gledao upravo i Novak. 

Tada Đoković nije želio da kaže šta je tačno pričao sa Karabatićem, ali je sam rukometaš koji je osvojio posljednji trofej sa Parižanima otkrio da mu je prisustvo Đokovića bilo velika inspiracija. 

"Ispunio sam san da postanem jedan od najboljih igrača na svijetu. Rukomet je sada veliki sport i osjećam se da sam zvijezda kao Novak Đoković. Prava zvijezda i da je moj sport voljen. Tako sam ponosan jer osjećam da odlazim uz aplauze", rekao je Karabatić za kraj.

Karabatić je rođen u Nišu, a njegov otac Branko koji je inače Hrvat je tu igrao rukomet za Železničar. Upoznao je njegovu majku Radmilu koja je rodom iz Aleksinca, a kada je Nikola imao tri i po godine porodica se preselila u Francusku. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC