• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak odustao od Rolan Garosa, operisao koljeno, ali spreman na šalu!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković nema vremena za kukanje!

 Novak odustao od Rolan Garosa, operisao koljeno, ali spreman na šalu!  Izvor: Twitter/eurosport/instagram/graforidza

Novak Đoković je ispao sa Rolan Garosa zbog povrede i morao je na hitnu operaciju koljena kako bi imao šansu da se vrati na teren za Olimpijske igre u Parizu, a dok bi mnogi drugi bili ogorčeni on je odmah bio spreman na šalu! 

Dok se oporavlja nakon operacije na štakama on se oduševio kada je vidio šalu jednog dizajnera na "Instagramu". Uz komentar "privremeni logo Lakosta" on je nacrtao čuvenog Lakostovog krokodila, ali sa zavojem na jednoj nozi! Srpski teniser je odmah podijelio ovu objavu na svom profilu i ona je postala viralna na društvenim mrežama. 

Proizvođač sportske opreme "Lakost" odavno je jedan od glavnih Novakovih sponzora, a Srbinu se ova varijacija na temu njihovog logoa očigledno jako svidjela. Sada čekamo da vidimo koliko će dugo trajati njegov oporavak od povrede, ali najbitnije je da se spremi za Olimpijske igre. Prošli put je u konkurenciji parova kao i u singlu došao do polufinala i ispao, sada se nada da će u Parizu ispuniti največi cilj ove sezone i da će osvojiti zlato koje mu nedostaje u kolekciji. Pogledajte kako izgleda "novi" logo "Lakosta": 

"Proteklog dana morao sam da donesem neke teške odluke nakon što sam doživio kidanje meniskusa na svom posljednjem meču. I dalje sve 'obrađujem', ali sam srećan da mogu da vas obavijestim sa novostima da je operacija dobro prošla. Mnogo sam zahvalan doktorima koji su bili uz mene, a zahvaljujem se na podršci i koju dobijam od navijača. Uradiću sve da budem zdrav i da se vratim na teren što je prije moguće. Moja ljubav prema ovom sportu je snažna i želja da se takmičim na najvišem nivou me pokreće. Idemooo!", napisao je Đoković prethodno na instagramu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC