• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alkaraz se divi Đokoviću: "Novak je super-čovjek, rekao sam mu u lice!"

Autor Dragan Šutvić

Puna usta pohvala aktuelnog šampiona Vimbldona dok priča o najvećem svih vremena.

 Karlos Alkaraz o Novaku Đokoviću Izvor: Profimedia

Karlos Alkaraz, aktuelni osvajač Vimbldona, trenirao je u Londonu sa Novakom Đokovićem pred start turnira od ponedjeljka i priznaje da je ostao u šoku. Najveći teniser svih vremena vratio se na teren nakon manje od tri nedjelje i mnogi nisu mogli da vjeruju da će uspjeti da tako brzo zaigra.

"Uvijek ću Novaka da stavljam na spisak favorita. Sa jedne strane, bio sam iznenađen zbog činjenice da je ovdke, u Londonu, ali i nisam iznenađen do kraja, jer svi znamo kako brine o sebi, kako se hrani, kako se odmara od takmičenja", kazao je Alkaraz za "Marku".

"Već sam mu rekao prije neki dan da to što on radi, rade super-ljudi. U dvije i po nedjelje već igra setove na veoma visokom nivou. Već je pokazao da se izuzetno dobro oporavlja", kazao je Španac.

Novak Đoković i Karlos Alkaraz odigrali su pet međusobnih mečeva i prava je šteta što ove godine nisu napravili spektakl. Prošle godine imali su čak četiri okršaja, uključujući i dva zaista velika, u polufinalu Rolan Garosa, kada je pobijedio Novak, i u finalu Vimbldona, kada je pobijedio Alkaraz. Bio je to veoma "tijesan" duel i mnogi se nadaju da bi Nole mogao da ovog jula dobije šansu za revanš.

U razgovoru sa novinarima u Londonu, Đoković je otkrio kako se osjeća poslije operacije. Vimbldon počinje u ponedjeljak, a Karlos, kao prvi nosilac, i Novak, kao drugi, potpuno su razdvojeni žrijebom i mogli bi da se sretnu tek u finalu. Kakav bi to spektakl bio!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC