• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak gazi, ljepotica iz Rusije se šminka! Sjedi kod Đokovića, a njen muž je volio Anu Ivanović! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Meč Novaka Đokovića na Vimbldonu gledala je i lijepa Inga iz Rusije.

 Ko je Inga Stilitano Ruskinja u loži Novaka Đokovića Izvor: rts/printscreen

Novak Đoković je krenuo u pohod na svoj osmi trofej sa Vimbldona, ali i 25. grend slem titulu u karijeri - pregazio je Vita Koprivu iz Češke u tri veoma kratka seta (6:1, 6:2, 6:2), a u centru pažnje bili su još neki detalji iz Londona. Novak se pojavio sa steznikom na desnom koljenu, izvodio je nevjerovatne poteze za ovu fazu oporavka i održao govor.

Meč srpskog tenisera gledale su neke svjetski poznate face, a pažnju kamerama privkla je Ruskinja Inga Stilitano! Ona je uz supruga Marka sjedila u loži koja pripada članovima Đokovićevog tima, a u jednom momentu su kamermani primijetili da se šminka prije početka samog okršaja. Odmah su željeli da uhvate taj kadar, pa je čitav svijet mogao da vidi ljepoticu iz Novakove lože.

Stavljanje ruža na usne jedan je od detalja koji se komentarišu na društvenim mrežama nakon Đokovićeve ubjedljive pobjede, a mnogobrojne teniske fanatike zanimalo je ko je Inga. Ona je iz Rusije, već nekoliko godina udata je za Marka, a na internetu se mogu pronaći informacije da je pjevačica i model. Pogledajte kako izgleda:

Mark Stilitano je dobar prijatelj Novaka Đokovića, a srpski teniser svojevremeno ga je upoznao sa Anom Ivanović. Rodila se ljubav, pa je srpska teniserka tri godine bila u vezi sa bogatim nasljednikom koji je pokušao da se bavi tenisom kada je bio mlađi. To mu nije uspjelo, kao ni veza sa Anom nakon koje su oboje ponašli sreću sa drugim ljudima.

Stilitano - za kojeg se pričalo da je volio srpsku Plejboj zečicu Anastasiju Buđić - oženio se Ruskinjom Ingom Kisiljevom i već godinama su u srećnom braku, dok Aninu priču vjerovatno zna cijeli svijet. Bivša grend slem šampionka i svojevremeno najbolja teniserka svijeta udata je za nekadašnjeg fudbalera Bajern Minhena Bastijana Švajnštajgera, šampiona svijeta sa reprezentacijom Njemačke na Mundijalu 2014. godine. Njih dvoje za sada imaju trojicu sinova.

Novak Đoković je krenuo u pohod na svoj osmi trofej sa Vimbldona, ali i 25. grend slem titulu u karijeri - pregazio je Vita Koprivu iz Češke u tri veoma kratka seta (6:1, 6:2, 6:2), a u centru pažnje bili su još neki detalji iz Londona. Novak se pojavio sa steznikom na desnom kolenu, izvodio je neverovatne poteze za ovu fazu oporavka i održao govor.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC