• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak stao pred TV kamere i izvadio krstić iz majice: Pogledajte snimak, nije slučajno to uradio!

Autor mondo.rs

Pogledajte kako je Novak Đoković tokom davanja izjave na RTS-u izvadio krstić iz majice, na koji se i te kako ponosi.

 Đoković izvadio krst tokom izjave Izvor: RTS/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Olimpijskih igara pošto je pobijedio Dominika Kepfera iz Njemačke poslije ne tako uzbudljivog meča. Na kraju, za 100 minuta na terenu, Nole je slavio u dva seta (7:5, 6:3), pa će tako u narednoj rundi igrati protiv starog znanca Stefanosa Cicipasa iz Grčke.

Tek na trenutke Đoković je bio nervozan, čuli smo i psovke, pa na kraju "urlik" olakšanja kada je dobio najteži poen na susretu za meč-loptu, a sve zbog vrlo teških uslova u kojima se igra u Parizu. Pred kamere Radio televizije Srbije (RTS) došao je potpuno mokar i dok se spremao za izjavu, Nole je napravio vrlo interesantan potez. Slušao je pitanje novinara Javnog servisa, a potom iz majice izvadio lančić sa krstićem. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pogledajte

00:19
Novak Đoković vadi krstić iz majice na Olimpijskim igrama
Izvor: RTS
Izvor: RTS

"Nevjerovatna sparina na terenu u Parizu, uslovi su bili jako teški za oba tenisera, ali su naravno isti za oba tenisera. Mora čovjek da se prilagodi. Znojili smo se, ovo je četvrta majica koju mijenjam. Drago mi je da sam prelomio rezultat, dobro sam krenuo, bio sam malo iznenađen njegovom igrom. Viši je bio odskok lopte danas, dosta brže ide, za nekoga ko ima takav spin i dobar servis, mnogo je nezgodan protivnik iako je ljevoruk poput Nadala. Bio sam izazvan na terenu i dobro sam odgovorio na to", rekao je Nole poslije sjajne partije i svog novog plasmana u četvrtfinale Olimpijskih igara.

Naravno, za njega je cilj da dođe do zlatne medalje koja mu jedina nedostaje, a izazov u vidu Grka svakako je najveći poslije Nadala: "Cicipas? Finale smo igrali već 2021. na Rolan Garosu, izuzetno je kvalitetan teniser i ovdje je bilježio svoje najbolje rezultate, uopšte na ovoj podlozi, tri puta je osvajao Monte Karlo. Imao sam uspjeha protiv njega, ali sam gubio neke mečeve. Biću spreman", zaključio je on.

Podsjetimo, Novak Đoković će već u četvrtak igrati četvrtfinale, dok je polufinalni meč zakazan za petak. Tačne termine ćemo saznati kasnije večeras.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC