• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba u zadnji čas, RK Partizan doveo golmana iz Lige šampiona

Partizan se pojačao na golu, stigao je reprezentativac Irana iskusni Said Heidarirad.

 Said Heidarirad Izvor: Eibner Pressefoto/Marcel von Fehrn / imago sportfotodienst / Profimedia

Dovedeno je i deseto pojačanje u RK Partizan! Stigao je Said Heidarirad, reprezentativni čuvar mreže Irana koji je do sada nosio dres Dinama iz Bukurešta. Poslije sedam godina u Rumuniji u kojima je igrao Ligu šampiona i završnicu Lige Evrope sa ovim klubom "Žurnal" piše da Iranac stiže u Beograd. 

Partizan već ima iskusne Luku Arsenića i Nemanju Marjanvoića, mladi reprezentativac Srbije Nikola Zorić je stigao kao pojačanje iz Benfike, ali očigledno da je plan da on skuplja iskustvo pored starijih kolega. Heidarirad će sigurno biti prvi izbor, a vidjećemo u kakvoj je formi stigao već 12. septembra u Superkupu Srbije protiv Vojvodine. Moguće je da je ovo bila i hitna intervencija trenera Đorđa Ćirkovića poslije jako lošeg nastupa crno-beijlih na turniru na Ohridu gde je Partizan izgubio od Vardara i Celja.

Heidarirad ima veliko iskustvo, uskoro puni 34 godine, a iz tima Dinama ga je "izbacio" Vladimir Cupara. Reprezentativac Srbije se zacementirao na golu sjajnim odbranama prošle sezone. Iranac koji stiže u Beograd je u Rumuniji dobio nadimak Nindža, a osvojio je 15 trofeja - šest titula, pet superkupova i četiir kupa. 

Partizan se ozbiljno pojačao između dvije sezone i pokušaće da poslije decenije prekine dominaciju Vojvodine. Prošle godine su uzeli kup, a sada žele i titulu prvaka. Osim golmana iz Irana stiglu su desni bek Nikola Crnoglavac, srednji bek Miha Kotar, desna krila Marko Vasić i Lazar Anđelković, lijevo krilo Bojan Madžovski, pivoti Nemanja Matković i Filip Leovac, golman Nikola Zorić i Radan Kovačević, Lideri tima iz prošle sezone Nikola Zečević, Mladen Šotić, Nemanja Marjanović, Veljko Popović i Nemanja Obradović produžili su ugovore. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC