• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac od Grada dobio novčanu pomoć, ali i novog člana Uprave

Autor Haris Krhalić

RK Borac dobio 100 hiljada KM, novog člana Uprave i gradonačelnika Draška Stanivukovića kao svjedoka na suđenju u predmetu koji se odnosi na poslovni prostor u Srpskoj ulici (Mektir pab).

 RK Borac prijem kod Stanivukovića Izvor: Grad Banjaluka

Rukometni klub Borac m:tel nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji pred start nove takmičarske godine. Crveno-plavi su zbog toga otkazali odigravanje svih prijateljskih utakmica, pa i nastup na Svesrpskom kupu, ali bi za klub iz Gospodske ulice mogli da stignu bolji dani.

Klub se juče oglasio saopštenjem u kojem su navedene indicije kako bi finansijska pomoć mogla stići u narednim danima, a prva novčana pomoć je stigla i to od Grada Banjaluke koji je za RK Borac izdvojio 100 hiljada KM.

Gradonačelnik Draško Stanivuković upriličio je prijem za rukovodstvo kluba te poručio kako će ovaj klub ponovo stati na noge. Stanivuković je najavio i dodatna sredstva za organizaciju Svesrpskog kupa.

„U potpunosti razumijemo trenutno stanje u klubu i zbog toga ćemo izvršiti uplatu u iznosu od 100 hiljada KM kako bi RK Borac, simbol našeg grada, opet čvrsto stao na noge. Izdvojićemo i dodatna novčana sredstva za organizaciju i održavanje predstojećeg Svesrpskog kupa, koji će biti održan u Banjoj Luci 12. i 13. septembra“, rekao je gradonačelnik.

Pored toga Stanivuković je otkrio kako će biti svjedok na suđenju u predmetu koji se odnosi na poslovni prostor u Srpskoj ulici (Mektir pab), oko kojeg Borac vodi pravnu borbu već mjesecim unazad.

Stanivuković je dodao kako će njegov blizak saradnik Boris Aljetić postati član Uprave kluba čime će prema njegovim riječima „dodatno pokazati pažnju ovom klubu“.

Možda će vas zanimati

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jovo

Malo je to za bradonju i šustera...

Ameba

Par vrti gdje burgija nece.Simbioza Umicevica i Stanivukovica na pocetku kampanje

Jovan

Hocu i ja da budem svjedok

borik

Šta ovaj ima svjedočiti kakve veze to ima sa njim

Mladen

Napuni se malo bankomat ali brzo će to na nulu, tu su šampioni

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC