• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenadni odlazak iz Borca: Kalamanda raskinuo ugovor i napustio crveno-plave!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Lijevi bek Rukometnog kluba Borac iskoristio mogućnost da zbog neisplaćenih plata uzme papire i napusti klub. "Osjetio sam da više ne mogu ovdje da dam 100 odsto", rekao je Kalamanda za MONDO.

 3.JPG Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometni klub Borac pred početak nove sezone ostao je iznenada bez jednog standardnog igrača.

Lijevi bek Ognjen Kalamanda koji je ponikao u banjalučkom klubu i protekle četiri sezone bio član seniorskog tima raskinuo je ugovor i napustio Borac.
Kalamanda je iskoristio mogućnost da raskine ugovor na osnovu najmanje tri neisplaćene plate i crveno-plave je napustio kao slobodan igrač.

"Ugovor smo raskinuli, ostalo je samo da se završi papirologija i da dobijem ispisnicu", potvrdio je Kalamanda u izjavi za MONDO i potom prokomentarisao svoju odluku:

"Osjetio sam da ne mogu sebe više tu i da mi je potrebna neka promjena. Zahvalio sam se svimsa u klubu, bili su sasvim korektni, imao sam dobre odnose sa svima. Ovo van terena neću da komentarišem, mi sportisti smo prije svega na terenu, a na druge stvari ne možemo da utičemo. Odluku sam donio zbog sebe, vidio sam da ne mogu više dati 100 odsto sebe u ovom klubu i da mi je potrebna promjena, a kad sam već imao mogućnost da izađem iz ugovora odlučio sam da to iskoristim".

Ognjen Kalamanda je zajedno sa još šestoricom saigrača tokom 2020. godine prekomandovan u seniorski tim, za koji je nastupao sve do sada. Prošle godine produžio je ugovor do ljeta 2026. godine, međutim, sada ipak napušta klub.

Rukometni klub Borac učestvovaće na Svesrspkom kupu koji se održava 12. i 13 septembra u Banjaluci, a crveno-plavi će u polufinalu igrati protiv dobojske Sloge. U drugom polufinalu sastaće se novosadska Vojvodina i beogradski Partizan.

Možda će vas zanimati

Komentari 33

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goran

Šta ljudi uradiše od kluba, strašno

M

Ocigledno je Peric posljednji uspjesan projekat Borca i bojim se da ce tako ostati jos dugo jer novih talenata i ispravnog rada ni na vidiku. Dozivjeli smo da nam najbolja djeca idu u Tuzlu i Ljubuski umjesto da se u Borcu afirmisu i grade nesto preko…

Mića

Opet ste dokazali da ste sebe stavili iznad kluba, iznad djece, iznad igrača, samo ste vi bitni sami sebi. ... iz Borca sram vas bilo, ostaćete upamćeni kao najgori u istoriji!

tuga

ko zadnji izadje nek ugasi svjetlo

user56712

Igraci idu zbog neposvecenosti uprave i trenera, sikaniranja igraca i jadnog pokusaja privatizacije kluba i lopovluka. Svaka odluka je pametnija od ostajanja u borcu u kom najvise ispastaju, nazalost, bas borceva djeca.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC