• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stamenić odvela Zvezdu do trofeja: "Hvala Borcu i Banjalučanima što su nas ovako ugostili"

Autor Haris Krhalić

Reprezentativka Srbije komentarisala je večeranju utakmicu između Borca i Crvene zvezde, a svoje viđenje je iznijela i članica "osica" Helena Ćurić.

 Aleksandra Stamenić Izvor: Mondo/Slaven Petković

Rukometašice Crvene zvezde osvojile su Svesrpski kup trijumfom nad ekipom Borca. Beograđanke su u Boriku slavile rezultatom 32:18. Najveće zasluge za pobjedu idu Aleksandri Stamenić koja je predvodila svoj tim sa 10 golova i bila najbolji strijelac na ovoj utakmici.

Reprezentativka Srbije, koja je proglašena za najbolju rukometašicu Srbije za 2023. godinu, nakon meča se zahvalila Borcu i Banjalučanima na lijepom dočeku te je poručila kako se nada da će i nastavak sezone biti obilježen trofejima

"Hvala ekipi Borca i Banjalučanima što su na ovako ugostili. Osjećale smo se jako prijatno i mislim da smo to prenijele na teren. Ovo je bila dobra uvertira za ono što nam slijedi u domaćem prvenstvu. Nadam se da će i nastavak sezone biti kao i ovdje sa peharima", poručila je Stamenić za Mondo.

Nisu se predavale „osice“, borile su se do samog kraja, ali na kraju su morale pružiti ruku boljoj ekipi.

Najefikasnija u redovima Borca bila je Helena Ćurić sa pet golova. Ona smatra da je rezultat previsok, a kada je u pitanju nova sezone, ona nema dilemu i cilj je jasan – titula.

„Dale smo sve od sebe, igrale smo do posljednje minute. Trener je dao šansu svim rukometašicama pa je možda i zbog toga rezultat ovakav kakav jeste. Mislim da ovo nije realan rezultat naše ekipe i mislim da trebamo ući u sezonu jače nego u ovu utakmicu. Pred nama je godina dana pa ćemo vidjeti. Mi idemo na titulu i ništa drugo ne prihvatamo“, rekla je Ćurić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC